Bezmialem Sağlık Çalışanları ve Tüm Personelimizin Dikkatine 19.12.2016

​Değerli Bezmialem Sağlık Çalışanları ve Tüm Personelimiz,

Beşiktaş ve Kayseri'de gerçekleştirilen hain ve alçak terör saldırılarını lanetliyoruz. Hain saldırılar, milletimizin birlik ve bütünlüğünü asla bozamayacak, tavizsiz kararlılığımız karşısında amacına ulaşamayacaktır. Saldırılarda hayatını kaybeden asker, polis ve sivil şehitlerimize Allah'tan rahmet; ailelerine, Türk Silahlı Kuvvetleri'ne, Emniyet Teşkilatı'na ve Milletimize baş sağlığı, yaralı asker, polis ve vatandaşlarımıza acil şifalar diliyoruz.

Menfur terör saldırılarında hayatını kaybeden asker, polis ve sivil şehitlerimizi anmak ve sunduğumuz sağlık hizmetinin başında olduğumuzu göstermek amacıyla, İstanbul'daki tüm sağlık tesisleri ile birlikte aynı anda Üniversitemizde 19 Aralık 2016 Pazartesi günü saat 12.30'da, Rektörlük ön bahçe Bayrak alanında tören yapılacaktır.  Saygı duruşu ve ardından İstiklal Marşı okunacaktır. Sağlık Çalışanlarımızın özellikle Beyaz önlükleri ile katılım sağlamaları önem arz etmektedir.

Bezmialem Vakıf Üniversitesi Rektörlüğü