Üniversitemize Öğretim Üyesi Alınacaktır 13.07.2017
Son Başvuru Tarihi : 26.07.2017​

T.C. BEZMİÂLEM VAKIF ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ'NDEN
ÜNİVERSİTEMİZE ÖĞRETİM ÜYESİ ALINACAKTIR

FAKÜLTE BÖLÜM ANABİLİM DALI/BİLİM DALI UZMANLIK ALANI / ARANILAN ŞARTLAR KADRO SAYISI KADRO UNVANI
Diş Hekimliği FakültesiKlinik Bilimler BölümüPeriodontoloji Anabilim Dalı
Periodontoloji alanında doktora yapmış olmak,
Doçentliğini Periodontoloji alanından almış olmak.
1Prof. Dr.
Sağlık Bilimleri FakültesiBeslenme ve Diyetetik Bölümü Beslenme ve Diyetetik Bölümü lisans mezunu olmak.1Yrd. Doç. Dr.
Tıp FakültesiCerrahi Tıp Bilimleri BölümüTıbbi Patoloji Anabilim DalıDermatopatoloji alanında deneyimli olmak. 1Yrd. Doç. Dr.
Dahili Tıp Bilimleri BölümüÇocuk Sağlığı ve Hastalıkları Anabilim Dalı
Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları alanında uzmanlığı olmak,
Çocuk Nefrolojisi alanında yandal uzmanlığı olmak.
1Doç. Dr.
Deri ve Zührevi Hastalıkları Anabilim DalıDoçentliğini Deri ve Zührevi Hastalıkları alanında almış olmak. 1Prof. Dr.
Üniversitemizin yukarıda belirlenen birim ve bölümlerine, 2547 sayılı Kanun ve Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönetmeliğinin ilgili maddelerine göre öğretim üyesi alınacaktır.
- İlana başvuru için gerekli belge ve bilgilere Üniversitemiz web sayfası www.bezmialem.edu.tr den ulaşılabilir.
- Başvurular ilan tarihini takip eden 15 gün içinde Rektörlüğümüz İnsan Kaynakları Direktörlüğü'ne şahsen / posta yolu ile yapılabilir.   ​

Başvuru Dilekçesi.doc