Üniversitemize Öğretim Üyesi Alınacaktır 13.09.2017
Son Başvuru Tarihi :28.09.2017

T.C. BEZMİÂLEM VAKIF ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ'NDEN
ÜNİVERSİTEMİZE ÖĞRETİM ÜYESİ ALINACAKTIR
FAKÜLTE BÖLÜM ANABİLİM DALI/PROGRAMI UZMANLIK ALANI / ARANILAN ŞARTLAR KADRO SAYISI KADRO UNVANI
Diş Hekimliği Fakültesi Klinik Bilimler Bölümü Pedodonti Anabilim Dalı Pedodonti alanında doktora yapmış olmak. 1 Yrd. Doç. Dr.
Protetik Diş Tedavisi Anabilim Dalı Protetik Diş Tedavisi alanında doktora yapmış olmak. 1 Yrd. Doç. Dr.
Restoratif Diş Tedavisi Restoratif Diş Tedavisi alanında uzmanlığı olmak. 1 Yrd. Doç. Dr.
Tıp Fakültesi Cerrahi Tıp Bilimleri Bölümü Üroloji Anabilim Dalı Üroloji uzmanı olmak,
Prostat kanseri konusunda moleküler çalışma yapmış olmak,
Prostat kanserinin fokal tedavisi konusunda deneyimli olmak.
1 Prof. Dr.
Dahili Tıp Bilimleri Bölümü Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Anabilim Dalı/Çocuk Yoğun Bakım Bilim Dalı Çocuk Yoğun Bakım yandal uzmanlığına sahip olmak,
Çocuk Yoğun Bakım alanında yurtdışı deneyimine sahip olmak,
Kritik hasta çocuklarda transfüzyon stratejileri hakkında çalışmalar yapmış olmak.
1 Prof. Dr.
Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Tıbbi Hizmetler ve Teknikler Bölümü Tıbbi Görüntüleme Teknikleri Programı Radyoloji uzmanı olmak,
TRD Yeterlilik Sertifikasına sahip olmak.
1 Yrd. Doç. Dr.

Üniversitemizin yukarıda belirlenen birim ve bölümlerine, 2547 sayılı Kanun ve Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönetmeliğinin ilgili maddelerine göre öğretim üyesi alınacaktır.
- İlana başvuru için gerekli belge ve bilgilere Üniversitemiz web sayfasıwww.bezmialem.edu.tr den ulaşılabilir.
- Başvurular ilan tarihini takip eden 15 gün içinde Rektörlüğümüz İnsan Kaynakları Direktörlüğü'ne şahsen / posta yolu ile yapılabilir.

Başvuru Dilekçesi