İLETİŞİM ENGLISH Ara ARA
Duyurular
2017-2018 Erasmus+ Personel Hareketliliği Yerleştirme Sonuçları 24.11.2017

2017-2018

 Erasmus+ Personel Hareketliliği Yerleştirme Sonuçları

1.jpg ​

2017-2018 Erasmus+ Personel Hareketliliği yerleştirme sonuçları aşağıdaki tablolarda yer almaktadır.


Ancak öncelikli olarak lütfen AŞAĞIDAKİ BİLGİLERİ DİKKATLE OKUYUNUZ.

Tablolarda açıklanan sonuçlar değerlendirme açısından nihai sonuçlardır.
Erasmus+ Değişim Programına başvuru yaparak hibe almaya hak kazanmış personellerin hepsi, Üniversitemize tahsis edilen hibeden yararlanmaya hak kazanmıştır.

Erasmus hibesi Avrupa Komisyonu aracılığı ile Ulusal Ajans tarafından sağlanmaktadır. 2017–2018 akademik yılı için Ulusal Ajans tarafından Üniversitemize ayrılan bütçenin elverdiği sayıda personelimize Erasmus+ hibesi tahsis edilebilecektir. Ekteki tabloda adı geçen personelin her biri hibeli personel olarak değişim faaliyetlerini gerçekleştirebilecektir.

Yararlanıcıların Erasmus+ Değişimi hakkından herhangi bir sebeple feragat etmek istemesi halinde; feragat dilekçelerini en geç 1 Aralık 2017 Cuma gününe kadar Uluslararası İlişkiler Ofisi'ne teslim etmeleri gerekmektedir. Personelin değişim hakkından vazgeçmesini gerektirecek zorunlu hallerin 1 Aralık 2017 'den sonra herhangi bir tarihte ortaya çıkması durumunda; hak sahibi personelin feragat dilekçesini belirttiği değişim başlangıç tarihinden en az 1 ay önce birimimize belirtmesi gerekmektedir.

2017-2018 Erasmus+ Personel Eğitim Alma ve Ders Verme Hareketliliğinden feragat etmek için; Uluslararası İlişkiler Ofisi'ne uğrayıp, Feragat Dilekçesi 'ni doldurmaları veya e-mail üzerinden bkonuk@bezmialem.edu.tr adresine göndermeleri gerekmektedir.

Feragat Dilekçesi için TIKLAYINIZ.​

Erasmus+ Personel Eğitim Alma Hareketliliğinden faydalanacak olan personelimiz; yurtdışına çıkmadan ve yurtdışından döndükten sonra ofisimize teslim etmesi gereken belgeleri, aşağıdaki link içeriğinde bulunan "Checklist" ten kontrol/takip edebilir.

2017-2018 Erasmus+ Personel Ders Alma Check List için TIKLAYINIZ.​

Erasmus+ Personel Ders Verme Hareketliliğinden faydalanacak olan personelimiz; yurtdışına çıkmadan ve yurtdışından döndükten sonra ofisimize teslim etmesi gereken belgeleri, aşağıdaki link içeriğinde bulunan "Checklist" ten kontrol/takip edebilir.

2017-2018 Erasmus+ Personel Ders Verme Check List için  TIKLAYINIZ.​

2017-2018 Erasmus+ Personel Ders Verme ve Eğitim Alma Hareketliliği gerekli evrakları indirmek için TIK​​​LAYINIZ.​​​

Başvuran ve ilgi gösteren bütün personelimize teşekkür eder, Üniversitemizin Erasmus+ Personeline bu süreçte kolaylıklar dileriz,

2017-2018 Erasmus+ Personel Ders Verme Hareketliliği Sonuçları için TIKLA​YINIZ.​​


2017-2018 Erasmus+ Personel Eğitim Alma Hareketliliği Sonuçları için TIKLAYINIZ.​​​​