İLETİŞİM ENGLISH Ara ARA
Duyurular
Bezmialem Brüksel ve Köln’deki Eğitim Fuarında Yerini Aldı 01.12.2017

​​​​Üniversitemizi temsilen Genel Sekreter Yardımcımız Ramazan Serkan Özcan ve Uluslararası İlişkiler Ofisinden Betül Nur Konuk, 23 - 27 Kasım 2017 tarihlerinde Belçika'nın Brüksel ve Almanya'nın Köln şehirlerinde; Avrupa'da Türk Yükseköğretim sistemini uluslararası platformlarda tanıtabilmek için, eğitim kurumlarını tek çatı altında toplayan TRUCAS eğitim ve danışmanlık firmasının düzenlediği Türk Üniversiteleri Tanıtım Fuarı etkinliğine katılmıştır.

Türkiye'de Yükseköğrenim görmek isteyen aday öğrencilere, Bezmialem Vakıf Üniversitesinin Eğitim-Öğretim konusundaki tecrübeleri, imkânları, güçlü eğitim kadrosu ve diğer alanlardaki eğitim faaliyet ve çalışmaları aktarılmıştır.

Almanya'nın Köln şehrinde gerçekleşen organizasyonda, Bezmialem Vakıf Üniversitesinin standını ziyaret eden Başkonsolos Hüseyin Emre Engin ile Bezmialem Vakıf Üniversitesinin Genel Sekreter Yardımcısı Ramazan Serkan Özcan'ın gerçekleştirdiği sohbette, üniversitemiz hakkında genel bilgiler veren Sn. Özcan, Almanya da bulunan öğrencilerin neden Bezmialem Vakıf Üniversitesini tercih etmesi gerektiğini dile getirmiştir.​