İLETİŞİM ENGLISH Ara ARA
Haberler
Diş Hekimliği Fakültesi 2021-2022 Mezunlarımızı Uğurladık 2.08.2022

Bezmiâlem Vakıf Üniversitesi, 2021-2022 Akademik Yılı Diş Hekimliği Fakültesi mezunlarını uğurladı.

Üniversitemiz, Diş Hekimliği Fakültesi 2021-2022 Akademik Yılı mezunlarını törenle hayata uğurladı. Törene üniversitemizin Mütevelli Heyet Başkanı Sayın Av. Osman Develioğlu, Rektörümüz Prof. Dr. Rümeyza Kazancıoğlu, Rektör Yardımcımız Prof. Dr. İbrahim Tuncay, Genel Sekreterimiz Dr. Zeynep Görmezoğlu, Diş Hekimliği Fakültesi Dekanımız Prof. Dr. Doğan Dolanmaz, İstanbul Diş Hekimleri Odası Başkanı Dr. Berna Aytaç, yöneticilerimiz, akademisyenlerimiz, ailelerimiz ve öğrencilerimiz katıldı.

Prof. Dr. Doğan Dolanmaz: “Her Zaman Öğrenmeye Açık Olun"

Saygı duruşu, İstiklal Marşı ve üniversitemizin tanıtım filminin izlenmesiyle başlayan törende, sınıf temsilcisi Diş Hek. Ömer Özbey'in konuşmasının ardından kürsüye gelen Diş Hekimliği Fakültesi Dekanımız Prof. Dr. Doğan Dolanmaz konuşmasında mezunlarımıza, “Her birinizin, son derece yetkin ve donanımlı birer hekim olarak mezun olduğunuza gönülden inanıyorum. Her zaman öğrenmeye açık olun. Ticari kaygıların kutsal mesleki değerlerinizin önüne geçmesine asla izin vermeyin. Sizler, Bezmiâlem Vakıf Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi mensupları olarak her zaman fark yaratacak ve tercih edileceksiniz. Bizler de daima sizlerle gurur duyacak ve sizlerin yanında olacağız" şeklinde hitap etti. Dekanımızın konuşmasının ardından konuşmasını yapmak üzere kürsüye davet edilen İstanbul Diş Hekimleri Odası Başkanı Dr. Berna Aytaç da mezunlarımızı ve ailelerini tebrik ederek yaşamlarında başarılar diledi.

Prof. Dr. Rümeyza Kazancıoğlu: “Çok Mutlu ve Gururluyuz"

Daha sonra kürsüye davet edilen Rektörümüz Prof. Dr. Rümeyza Kazancıoğlu konuşmasında, “Bezmiâlem geleneğinin bir parçası olarak burada bulunduğumuz için hepimiz çok mutlu ve gururluyuz. Bezmiâlem Valide Sultan, başlattığı hayırda, o günkü imkanların sonuna kadar kullanılmasını istemişti. Bizler, büyük bir onur olan bu emaneti yüklendik. Bugünlere kadar ulaşan 200 yıllık bu kapı, şimdi binlerce öğrencimiz ve mezunumuzla birlikte dünyanın her köşesinde yer almaya devam ediyor. Sizler, yarının meslek sahipleri, son derece kıymetli ve ayrıcalıklı bir alanda eğitim sahibi oldunuz. Kolay değildi, ama zoru başarmış oldunuz. Bu 'zor'un karşılığını da hayat boyu almaya devam edeceksiniz. Mezunlarımıza hayat boyu sürecek başarılar diliyorum" ifadelerini kullandı.

Rektörümüzün ardından konuşmalarını gerçekleştiren Mütevelli Heyet Başkanımız Sayın Av. Osman Develioğlu ise mezunlarımızı tebrik ederek meslek yaşantılarında başarılar diledi. Konuşmaların ardından diploma takdimine geçildi. 2022 dönemi mezunlarına diplomalarının verilmesinin ardından tören, coşkuyla gerçekleştirilen kep atma seremonisiyle sona erdi.


Diş Hekimliği Fakültesi 2021-2022 Mezunlarımızı Uğurladık