İLETİŞİM ENGLISH Ara ARA
Haberler
Eczacılık Fakültesi 2021-2022 Mezunlarımızı Uğurladık 2.08.2022

Bezmialem Vakıf Üniversitesi, 2021-2022 Akademik Yılı Tıp Fakültesi mezunlarını coşkulu bir törenle hayata uğurladı.

Üniversitemiz, Eczacılık Fakültesi 2021 2022 Akademik Yılı mezunlarını coşkulu bir törenle hayata uğurladı. Oldukça coşkulu geçen törene üniversitemizin Mütevelli Heyet Başkanı Sayın Av. Osman Develioğlu, Rektörümüz Prof. Dr. Rümeyza Kazancıoğlu, Rektör Yardımcımız Prof. Dr. İbrahim Tuncay, Genel Sekreterimiz Dr. Zeynep Görmezoğlu, Eczacılık Fakültesi Dekanımız Prof. Dr. Gülaçtı Topçu, İstanbul Ticaret Üniversitesi Mütevelli Heyet Üyesi Orhan Albayrak, yöneticilerimiz, akademisyenlerimiz, ailelerimiz ve öğrencilerimiz katıldı.

Prof. Dr. Gülaçtı Topçu: “Sizler Yeni Öğrencilerimize Örnek Olacaksınız"

Saygı duruşu, İstiklal Marşı ve üniversitemizin tanıtım filminin izlenmesiyle başlayan törende, dönem birincisi Ecz. Ayşenur Kılıç'ın konuşmasının ardından kürsüye gelen Eczacılık Fakültesi Dekanımız Prof. Dr. Gülaçtı Topçu konuşmasında mezunlarımıza, “Sizler, gelecek öğrencilerimize örnek olacak ve Bezmiâlem'i yüceltecek eczacılarımızsınız. Fakültenizi ve üniversitenizi unutmadan, hocalarınızla ve arkadaşlarınızla kurduğunuz saygı ve sevgi zincirini titizlikle koruyacağınıza eminim. Hasta odaklı ve etik değerlere bağlı olarak, beyaz önlüklerinizin size yüklediği sorumluluğun bilincinde olarak, topluma ve insanlığa yararlı, ırk, din, dil ayrımı yapmadan, vicdanlı ve namuslu Bezmiâlem eczacıları olarak mesleğinizi icra edeceğinize eminim" ifadeleriyle seslendi.

Prof. Dr. Rümeyza Kazancıoğlu: “Bir Rüyaya İnandık ve Başardık"

Dekanımızın ardından konuşmalarını gerçekleştirmek üzere kürsüye davet edilen Rektörümüz Prof. Dr. Rümeyza Kazancıoğlu ise konuşmasında şu ifadelere yer verdi: “Bugün gençlerimizin ve değerli velilerimizin büyük emeklerle elde ettiği başarıya şahit oluyoruz. Bu başarı sadece bir diplomadan ibaret değil. Sabrınız, azminiz ve bir hayrı sürdürmeye olan inancınız, Başarınızın asıl çıktısı olacak. Biz bir rüyaya inandık. Ama bu inancı sizlerle paylaştık ve sizlerle başardık. Bu başarıda emeği geçen herkesi ve mezun olan yarının meslek sahibi gençlerimizi tebrik ediyorum. Sizler kıymetli ve ayrıcalıklı bir alanda eğitim aldınız. Aldığınız ilmin kıymetini unutmadan, yılmadan, yorulmadan, azimle sürdüreceğiniz insan hayatına hizmetlerinizin daim olmasını temenni ediyorum."

Rektörümüzün ardından konuşmalarını gerçekleştiren Mütevelli Heyet Başkanımız Sayın Av. Osman Develioğlu ise mezunlarımızı tebrik ederek meslek yaşantılarında başarılar diledi. Konuşmaların ardından Mütevelli Heyet Başkanımız Sayın Av. Osman Develioğlu, dönem birincimiz Ecz. Ayşenur Kılıç'a diplomasını takdim etti. Yaş kütüğüne dönem plakasının çakılmasının ve 2022 dönemi mezunlarına diplomalarının verilmesinin ardından tören, coşkunun doruğa yükseldiği kep atma seremonisiyle sona erdi.


Eczacılık Fakültesi 2021-2022 Mezunlarımızı Uğurladık