İLETİŞİM ENGLISH Ara ARA
Haberler
Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu 2021-2022 Mezunlarımızı Uğurladık 2.08.2022

Bezmiâlem Vakıf Üniversitesi, 2021-2022 Akademik Yılı Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu mezunlarını uğurladı.

Üniversitemiz, Sağlık Hizmetler Meslek Yüksekokulu 2021-2022 Akademik Yılı mezunlarını törenle hayata uğurladı. Törene üniversitemizin Mütevelli Heyet Başkanı Sayın Av. Osman Develioğlu, Rektörümüz Prof. Dr. Rümeyza Kazancıoğlu, Rektör Yardımcımız Prof. Dr. İbrahim Tuncay, Genel Sekreterimiz Dr. Zeynep Görmezoğlu, Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Müdürümüz Prof. Dr. Ali Akçahan Gepdiremen, yöneticilerimiz, akademisyenlerimiz, ailelerimiz ve öğrencilerimiz katıldı.

Prof. Dr. Ali Akçahan Gepdiremen: “Önlük ve Cübbelerinizin Ağırlığını Unutmayın"

Saygı duruşu, İstiklal Marşı ve üniversitemizin tanıtım filminin izlenmesiyle başlayan törende, açılış konuşmasını yapmak üzere kürsüye gelen Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Müdürümüz Prof. Dr. Ali Akçahan Gepdiremen konuşmasında mezunlarımıza; “Bugün sizlere teslim ettiğimiz beyaz önlüklerinizin ve cübbelerinizin bir ağırlığı var. Bu ağırlık, üzerindeki Bezmiâlem logosundan ileri geliyor. Bunun bir o kadar da onurlu bir durum olduğunu unutmayın ve mesleklerinizi buna göre icra edin" ifadeleriyle seslendi.

Prof. Dr. Rümeyza Kazancıoğlu: “Yarınlar Mezunlarımıza Emanet"

Müdürümüzden sonra kürsüye davet edilen Rektörümüz Prof. Dr. Rümeyza Kazancıoğlu ise konuşmasında, “Bugün gençlerimizin ve değerli velilerimizin büyük emeklerle elde ettiği başarısına şahitlik ediyoruz. Bu başarı sadece bir diplomadan ibaret değil: Sabrınız, azminiz, bir hayrı sürdürmeye olan inancınız başarının asıl müsebbibi. Hedefimiz diplomanın ötesinde, öğrencilerimize bir pusula vermekti; hayat yolculuklarında nerede olurlarsa olsunlar, onları insanlığın hayrı için çalışmaya yöneltecek bir pusula. Çünkü, yarınlar mezunlarımıza emanet" ifadelerine yer verdi.

Rektörümüzün ardından konuşmalarını gerçekleştiren Mütevelli Heyet Başkanımız Sayın Av. Osman Develioğlu ise mezunlarımızı tebrik ederek meslek yaşantılarında başarılar diledi. Konuşmaların ardından diploma takdimine geçildi. 2022 dönemi mezunlarına diplomalarının verilmesinin ardından tören, kep atma seremonisiyle sona erdi.


Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu 2021-2022 Mezunlarımızı Uğurladık