2021-2022 Dönemi Erasmus+ Hareketliliği Başladı 06.10.2021

2021-2022 Erasmus+ Bahar Dönemi Staj ve Öğrenim Hareketliliği Ne Zaman ve Nasıl Yapılır?

2021-2022 Erasmus+ bahar dönemi staj ve öğrenim hareketliliği başvuruları 4-18 Ekim arasında alınacak olup; başvurmak isteyen adayların Erasmus+ sistemi üzerinden üye olmaları, sisteme giriş yapmaları ve sistem üzerinden istenilen bilgileri doldurarak başvuru sürecini başlatmaları gerekmektedir.

Başvuru linki için TIKLAYINIZ!

Staj Hareketliliği için “kabul mektubu"nu başvuru tarihleri içerisinde (4-18 Ekim) getiren adaylara +10 ek puan verilecektir.

Erasmus+ Programından Yararlanmak için Gerekli Yabancı Dil Prosedürleri

Erasmus+ kapsamında staj ve öğrenim hareketliliği öğrencisi seçimi yapılırken not ortalamasının %50'si ve dil puanının %50'si alınarak elde edilen sonuca göre sıralama yapılacaktır. Tıp, Diş Hekimliği, Eczacılık Fakültesi öğrencilerinin sınavdan %60 başarı sağlamaları, SBF ve SHMYO öğrencilerinin Dil sınavından %50 başarı sağlamaları gerekmektedir. Minimım puanların altında dil sonucu olan öğrenciler değerlendirilmeye alınmayacaktır. Yabancı Diller Bölüm Başkanlığı tarafından hazırlanan 21 Ekim Perşembe günü saat 09.30'da Sultangazi Kampüsünde yapılacak sınavın dışında:TOEFL IBT (min. 75) ve YDS/ YÖKDİL (min. 60)'dir.

Personel hareketliliği hakkında daha detaylı bilgi için TIKLAYINIZ!

Kontenjan

Fakülte Adı

Öğrenim HareketliliğiStaj Hareketliliği
Tıp Fakültesi15
Diş Hekimliği Fakültesi15
Eczacılık Fakültesi04
Sağlık Bilimleri Fakültesi46
SHMYO12
Sağlık Bilimleri Enstitüsü12
Personel44

Koordinatörler

Erasmus+ Koordinatörleri
ERASMUS+ KURUM KOORDİNATÖRÜProf. Dr. Doğan Dolanmazddolanmaz@bezmialem.edu.tr
ERASMUS+ FAKÜLTE KOORDİNATÖRLERİ
TIP FAKÜLTESİ KOORDİNATÖRÜDr. Öğr. Üyesi Ebru Hacıosmanoğluehaciosmanoglu@bezmialem.edu.tr
DİŞ HEKİMLİĞİ FAKÜLTESİ KOORDİNATÖRÜProf. Dr. Doğan Dolanmaz

ddolanmaz@bezmialem.edu.tr
ECZACILIK FAKÜLTESİ KOORDİNATÖRÜDr. Öğr. Üyesi Fatemeh Bahadorifbahadori@bezmialem.edu.tr
SAĞLIK BİLİMLERİ FAKÜLTESİ KOORDİNATÖRLERİ
Beslenme ve Diyetetik Bölümü Koordinatörü Öğr. Gör. Başak Öneybacoskun@bezmialem.edu. tr
Ergoterapi Bölümü KoordinatörüArş. Gör. Şüheda GÖZAYDINOĞLUsgozaydinoglu@bezmialem.edu.tr
Sağlık Yönetimi Bölümü KoordinatörüArş. Gör. Merve AKBAŞmakbas@bezmialem.edu.tr
Hemşirelik Bölümü KoordinatörüÖğr. Gör. Dr. Sema BAYRAKTARsbayraktar@bezmialem.edu.tr
Odyoloji Bölümü KoordinatörüÖğr. Gör. Özge GEDİKogedik@bezmialem.edu.tr
Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümü KoordinatörüDr. Öğr. Üyesi Elif DURGUT EDurgut@bezmialem.edu.tr
Sağlık Hizmetleri MYOYrd. Doç. Dr. İlyas Samet ERGÜNiergun@bezmialem.edu.tr

Her türlü soru için: emayadagli@bezmialem.edu.tr  ve csur@bezmialem.edu.tr adreslerine yazabilirsiniz.