Bezmialem Vakıf Üniversitesi 30. EAIE Konferansı Kapsamında Cenevre, İsviçre'de! 18.09.2018

10 - 15 Eylül 2018 tarihleri arasında İsviçre'nin Cenevre şehrinde 30.su düzenlenen EAIE Konferansında Bezmialem Vakıf Üniversitesi'ni temsilen Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik Bölümü Öğretim Görevlisi ve Erasmus Koordinatörü Sema Bayraktar ve Uluslararası İlişkiler Müdürü Sevsen Kılıç katılım göstermişlerdir. Konferans öncesi kampüs turları kapsamında Avrupa'nın ve dünyanın en köklü üniversitelerinden biri olan University of Geneva ziyaret edilmiş ve ortak alanda yapılabilecek çalışmalar hakkında görüşmeler yapılmıştır.

4 gün boyunca devam eden konferans kapsamında Yükseköğrenime ilişkin farkındalık uyandıracak eş zamanlı toplantılar ve seminerlere katılım sağlanmış, Avrupa'nın prestij sahibi kurumları ile Erasmus Değişim Programı kapsamında iş birliği anlaşması yapılması için karar alınmıştır. Finlandiya'dan Belçika'ya, Hollanda'dan Almanya'ya, Macaristan'dan İsviçre'ye birçok ülkede üniversitelerle anlaşma yapılaması için adımlar atılmıştır.