2018-2019 Erasmus+ Personel Hareketliliği Sonuçları 08.11.2018

Öncelikli olarak lütfen AŞAĞIDAKİ BİLGİLERİ DİKKATLE OKUYUNUZ.

Tablolarda açıklanan sonuçlar değerlendirme açısından nihai sonuçlardır.

Erasmus+ Değişim Programına başvuru yaparak hibe almaya hak kazanmış personellerin hepsi, Üniversitemize tahsis edilen hibeden yararlanmaya hak kazanmıştır.

Erasmus hibesi Avrupa Komisyonu aracılığı ile Ulusal Ajans tarafından sağlanmaktadır. 2018–2019 akademik yılı için Ulusal Ajans tarafından Üniversitemize ayrılan bütçenin elverdiği sayıda personelimize Erasmus+ hibesi tahsis edilebilecektir. Ekteki tabloda adı geçen personelin her biri hibeli personel olarak değişim faaliyetlerini gerçekleştirebilecektir.

Yararlanıcıların Erasmus+ Değişimi hakkından herhangi bir sebeple feragat etmek istemesi halinde; feragat dilekçelerini en geç 3 Aralık 2018 Pazartesi gününe kadar Uluslararası İlişkiler Ofisi'ne teslim etmeleri

Erasmus+ Personel Ders Verme/ Eğitim Alma Hareketliliğinden faydalanacak olan personelimiz; yurtdışına çıkmadan ve yurtdışından döndükten sonra ofisimize teslim etmesi gereken belgeleri, aşağıdaki link içeriğinde bulunan "Checklist" ten kontrol/takip edebilir.

Erasmus+ Personel Ders Verme ve Eğitim Alma Hareketliliği gerekli tüm evrakları incelemek için:

http://bezmialem.edu.tr/tr/Sayfalar/idari/uluslararasi-iliskiler ofisi/erasmus/erasmus-personel-hareketliligi/ana-sayfa.aspx

Başvuran ve ilgi gösteren bütün personelimize teşekkür eder, Üniversitemizin Erasmus+ Personeline bu süreçte kolaylıklar dileriz,

Erasmus+ Personel Ders Verme/ Eğitim Alma Hareketliliği Sonuçları için tıklayınız.