İLETİŞİM ENGLISH Ara ARA
Duyurular
2019 - 2020 Erasmus+ Personel Hareketliliği Sonuçları 13.05.2019

Öncelikli olarak lütfen AŞAĞIDAKİ BİLGİLERİ DİKKATLE OKUYUNUZ.

Tablolarda açıklanan sonuçlar değerlendirme açısından nihai sonuçlardır.

Erasmus+ Değişim Programına başvuru yaparak hibe almaya hak kazanmış personellerin hepsi, Üniversitemize tahsis edilen hibeden yararlanmaya hak kazanmıştır.

Erasmus hibesi Avrupa Komisyonu aracılığı ile Ulusal Ajans tarafından sağlanmaktadır. 2019 – 2020 akademik yılı için Ulusal Ajans tarafından Üniversitemize ayrılan bütçenin elverdiği sayıda personelimize Erasmus+ hibesi tahsis edilebilecektir. Ekteki tabloda adı geçen personelin her biri hibeli personel olarak değişim faaliyetlerini gerçekleştirebilecektir.

Yararlanıcıların Erasmus+ Değişimi hakkından herhangi bir sebeple feragat etmek istemesi halinde; feragat dilekçelerini 20 Mayıs 2019 Pazartesi gününe kadar Uluslararası İlişkiler Ofisi'ne teslim etmeleri gerekmektedir.

Erasmus+ Personel Ders Verme/ Eğitim Alma Hareketliliğinden faydalanacak olan personelimizin 16 Temmuz 2019 tarihine kadar kabul mektubunu Uluslararası İlişkiler Ofisi'ne teslim etmeleri gerekmektedir. Kabul mektubunu bu tarihe kadar ofise bildirmeyen/ teslim etmeyen personellerimiz Erasmus'tan faydalanamayacaktır.

Erasmus+ Personel Ders Verme/ Eğitim Alma Hareketliliğinden faydalanacak olan personelimizin yurtdışına çıkmadan ve yurtdışından döndükten sonra ofisimize teslim etmesi gereken belgeleri, aşağıdaki link içeriğinde bulunan "Checklist" ten kontrol/takip etmelidir.

Erasmus+ Personel Ders Verme ve Eğitim Alma Hareketliliği gerekli tüm evrakları incelemek için TIKLAY​INIZ.

Başvuran ve ilgi gösteren bütün personelimize teşekkür eder, Üniversitemizin Erasmus+ Personeline bu süreçte kolaylıklar dileriz,

Erasmus+ Personel Ders Verme/ Eğitim Alma Hareketliliği Sonuçları için TIKLAYINIZ.