İLETİŞİM ENGLISH Ara ARA
Duyurular
Wiley eDanisma Kaynaklarına Deneme Erişimi 02.03.2020

kutuphane-2020-1234.jpg

Değerli Bezmialem mensupları,

Bilimsel araştırmaları akademik içeriğiyle destekleyen Wiley yayınevinin hazırlamış olduğu, Wiley Online Library; kitap, makale, ansiklopedi, bilimsel yayın ve dergi gibi farklı türdeki dijital yayınlara tam erişim ve bunları indirme hakkı sağlayan akademik içerikli dijital bir kütüphanedir. Wiley'nin araştırmacılara sunduğu en önemli kaynaklardan biri olan "Online Reference Works (eMRW)"ün kütüphanemiz için deneme erişimi başlamış bulunmaktadır.

Wiley Online Reference Works (eMRW) Nedir?

Wiley eMRW; çok ciltli ansiklopediler ile geniş kapsamlı kitaplar, sözlükler ve handbook diye adlandırılan rehber niteliğindeki yayınlar sunar. Halihazırda, 200'den fazla başlıkta yayının bulunduğu eMRW, lisans ve yüksek lisans öğrencilerine, akademisyenlere ve araştırmacılara sağlık bilimlerinden kimyaya, mühendislikten sosyal bilimlere kadar geniş yelpazede kaliteli yayınlar sağlamaktadır. Wiley eMRW düzenli aralıklarla güncellenen ve yayınlarına yeni başlıklar eklemeye devam eden geniş bir eDanışma Kaynağı içeriği sunmaktadır

Wiley aşağıda listelenen eMRW yayınlarına deneme erişimimiz 1 ay sürecektir. Tüm öğrencilerimiz ve araştırmacılarımızı bu deneme süresi boyunca eMRW kaynaklarını kullanmaya davet eder, başarılı çalışmalar dileriz.

Erişim dönemi: 1 Mart- 31 Mart 2020

Cancer Handbook

Encyclopedia of Medical Devices and Instrumentation

Holland-Frei Cancer Medicine 9e

Rook's Textbook of Dermatology, 9th Edition

Encyclopedia of Molecular Medicine

TNM Online

Wiley Encyclopedia of Clinical Trials

Bergey's Manual of Systematics of Archaea and Bacteria

Comprehensive Physiology

eLS - Encyclopedia of Life Sciences

 

Daha fazla bilgi edinmek için Wiley Online Library eMRW

Wiley Network sayfalarını ziyaret ediniz.