Doçentlik Sözlü Sınavı Duyurusu 06.07.2020

27.12.2019 tarihinde Resmi Gazete ve Üniversitemiz web sayfasında yayınlanan akademik personel alımına ilişkin ilanımızda Tıp Fakültesi Cerrahi Tıp Bilimleri Bölümü  Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Anabilim Dalı Doçent kadrosuna başvuran Doç. Dr. Osman KELAHMETOĞLU ve Tıp Fakültesi Cerrahi Tıp Bilimleri Bölümü Ortopedi ve Travmatoloji Anabilim Dalı Doçent kadrosuna başvuran Doç. Dr. Fatih YILDIZ'ın Doçentlik Sözlü Sınav Bilgileri aşağıdaki tabloda yer almaktadır:

ADAYLARIN;

Adı SoyadıFakültesiBölümü

Anabilim

Dalı

Sınav Tarihi

/ Saati

Osman KELAHMETOĞLUTıp Fakültesi Cerrahi Tıp Bilimleri BölümüPlastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Anabilim Dalı10.07.2020 / 10:00
Fatih YILDIZTıp FakültesiCerrahi Tıp Bilimleri BölümüOrtopedi ve Travmatoloji Anabilim Dalı06.08.2020 / 10:00