Uluslararası Öğrenciler için Ek Kontenjan Çağrısı 14.09.2020

Sevgili Aday Öğrencilerimiz,

02 Nisan – 26 Haziran 2020 tarihleri arasında aldığımız online başvurular, oluşturulan Uluslararası Öğrenci Komisyonu tarafından değerlendirilmiştir. İlan edilen değerlendirme neticesinde 06 – 24 Temmuz 2020 tarihleri arasında aldığımız kayıtlar tamamlanmış olup aşağıdaki şekilde kontenjanımız kalmıştır.

04 Ağustos 2020 tarihi itibariyle Ek Kontenjan Başvuru, Değerlendirme ve Kayıt sürecimiz başlamıştır. Aşağıdaki kontenjanlar doğrultusunda yapılan başvurular haftalık olarak değerlendirilecektir.

Değerlendirme Süreci Hakkında

14 – 21 Eylül 2020 tarihleri arasında alınan ek kontenjan başvuruları, daha önceki başvurularla beraber 22 Eylül 2020 tarihinde değerlendirilecektir. Aynı gün kayıt yaptırmaya hak kazananlar web sayfamızda ilan edilecektir. Kayıt yaptırmaya hak kazanan adayların, 25 Eylül 2020 tarihine kadar kayıtlarını tamamlamaları gerekmektedir.

Diş Hekimliği Fakültesi: 3 Kontenjan

Eczacılık Fakültesi: 3 Kontenjan