Deneme Erişimi: Elsevier ''Complete Anatomy'' 3D Anatomi Platformu 16.09.2020

​Değerli Bezmialem Mensupları,

Elsevier tarafından sunulan 3D Medical's Complete Anatomy veri tabanı 1 ay süreyle deneme erişimine açılmıştır.

Bu platform sayesinde, öğrencilere, akademisyenlere ve sağlık profesyonellerine anatomi eğitimi ile ilgili çeşitli çözümler sunulmaktadır.​

Resim1.png

Tanıtım videosu için buraya tıklayınız.

Kullanım ile igili tüm videolar için buraya tıklayınız.

DENEME ERİŞİMİ ADIMLARI:

1. Adım: Bilgisayarınıza/Tabletinize/Akıllı Telefonunuza aplikasyon indirin.

2. Adım: Bir hesap oluşturun. Sağ-üst köşede Get Started'e tıklayıp kaydınızı oluşturun.
3. Adım: Erşim kodunu aktif edin (Redeem Code).

Settings (Ayarlar) menüsünden My Accounts (Hesabım) kısmına girip erişim kodunuzu (YQXJHIEN1NFM) girin Redeem butonunu tıklayın  ve Complete Anatomy'i kullanmaya başlayın.  Aktivasyon yardım videosu için tıklayınız.

Faydalı Dokümanlar:

Anatomi eğitiminde altın standard olarak kullanılan makroanatomi modeli, gerçek insan vücuduna en yakın olacak şekilde tasarlanmıştır. Vücutta bulunan 12 farklı sistemi model üzerinden inceleyebilirsiniz.

Dokuların ve hücrelerin işleyişine yakından bakmak için mikroanatomi modellerini kullanabilirsiniz.

Mikroanatomi modelleri ile ilgili detaylar için buraya tıklayarak ilgili videoya ulaşabilirsiniz.

Dünyanın en gelişmiş anatomi platformu olan Complete Anatomy içeriğinde bulunan özellikler:

• 17.000'den fazla interaktif vücut yapısını içeren en gerçekçi ve eksiksiz insan modeli
  • Atan ve atım sırasında diseksiyon yapılabilen 3D kalp modeli
  • Tek bir platformdan erişebileceğiniz, Anatomi platformları arasındaki en geniş video içeriği. Kardiyoloji, Ortopedi, Oftalmoloji, Diş Hekimliği ve Fitness alanında 1,500'den fazla klinik video
  • Gerçek zamanlı Kas Hareketleri, Kasların Köken ve Yerleşimleri, Kemik Haritalama, Sinirlerin ve Arterlerin Takibi
  • 15 ayrıntılı Mikroanatomi Modelleri. Modeli yakınlaştırarak detaylı inceleme yapılabilir ve birçok araç mikroanatomi modellerinde de kullanılabilir. (2D & 3D kalem, etiketleme, ağrı ve büyüme simülasyonları gibi)