İLETİŞİM ENGLISH Ara ARA
Duyurular
Bilgilendirme: Elsevier ''ClinicalKey'' Türkçe Eğitim Videosu 30.09.2020

​Değerli Bezmialem Mensupları,

Elsevier Yayınevine ait ClinicalKey kullanımı ile ilgili hazırlanan Türkçe Eğitim Videosuna aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.​​

Erişim adresi: www.clinicalkey.com

ClinicalKey veritabanı içinde 37 tıbbi uzmanlık alanından; tam metin referans ve ders kitapları, dergiler, ilaç monografları, klinik değerlendirmeler, hasta eğitim materyalleri, videolar gibi farklı formattaki içeriğe sahiptir.

ClinicalKey içeriğine uzaktan erişim için (evden, mobil cihazlardan.. ) kişisel ClinicalKey hesabınız olması gerekmektedir:

  1. clinicalkey.com adresine gidiniz.
  2. Sağ üstte bulunan Register butonuna tıklayınız.
  3. Açılan sayfadaki gerekli bilgileri doldurunuz - lütfen kurumsal e-posta adresinizi kullanınız. Kullandığınız kurumsal e-posta adresiniz sizin kullanıcı adınız olacaktır.
  4. Kişisel hesabınız altında oturumu açtıktan sonra sağ üstte çıkan isminize tıklayınız ve açılır menüden Remote access'i seçiniz.
  5. Açılan ekranda, kayıtlı e-posta adresinizi yazdıktan sonra Continue butonuna tıklayınız. Size gönderilen 2. onay e-postasındaki Activate Your Remote Access linkine tıkladığınızda Uzaktan Erişiminiz etkinleştirilmiş olacaktır.

Faydalı Videolar:

ClinicalKey Tanıtım Videosunu izlemek için tıklayınız.

ClinicalKey kişisel hesap oluşturma videosu için tıklayınız.

ClinicalKey mobil uygulama kullanım videosu için tıklayınız.