İLETİŞİM ENGLISH Ara ARA
Duyurular
Bilgilendirme: Beylikdüzü Belediyesi Coursera Eğitim Programı (Ücrestiz) 01.10.2020

Değerli Kullanıcılarımız,

Beylikdüzü Belediyesi'nin düzenlemiş olduğu uzaktan eğitim projesi hakkında detaylı bilgilere aşağıdan erişebilirsiniz.

Stanford Üniversitesi'den Bilgisayar Bilimleri Profesörü Andrew Ng ve Daphne Koller tarafından kurulan, dünyanın önde gelen online eğitim platformu Coursera, yerel yönetimler düzeyinde ilk kez Beylikdüzü Belediyesi ile iş birliği yapıyor.

60 milyon kullanıcısı olan Coursera ile bu iş birliği sayesinde, dünyanın en saygın üniversiteleri ve şirketlerinin verdiği 3800 farklı programa ülkemizden 50 bin kişinin ücretsiz erişimini sağlamaktadır.

Eğitimler sonunda sertifika verilecektir.

Erişim Linki;

www.courserabeylikduzu.org

*Coursera; Stanford Üniversitesi'den Bilgisayar Bilimleri profesörü Andrew Ng ve Daphne Koller tarafından kurulmuş, çeşitli alanlarda ve konularda kitlesel çevrimiçi açık ders ya da herkes tarafından yararlanılabilecek, ücretli/ücretsiz çevrimiçi eğitim veren bir sosyal girişimcilik kuruluşudur. Dünyanın önde gelen uzaktan eğitim/online eğitim platformudur. Coursera platformunu yeni nesil üniversite olarak değerlendirmek uygun olacaktır.

 

*Platform, Stanford'dan Yale Üniversitesine, Google'dan IBM şirketine kadar pek çok saygın üniversite ve akademisyenden, iş dünyasından şirketlerden internet üzerinden istediğiniz alana dair ders veya eğitim almayı sağlıyor. Öğrenciyseniz bölümünüze, çalışan biriyseniz mesleğinize ya da ilgi duyduğunuz bambaşka bir alana dair eğitimler alınabiliyor.

 

*Dünyanın önde gelen üniversiteleri ile şirketlerinin verdiği, tasarım, yazılım, pazarlama, kişisel gelişim, işletme ve müzik gibi birbirinden farklı 3800 kursa 50 bin kişinin ücretsiz erişimini sağlıyoruz.


*Eğitim dünyası Coursera platformundaki tüm kursların en yüksek kalitede olduğunu kabul etmektedir.

 

*Platformda eğitim veren akademisyenler çoğunlukla, ünlü Amerikan kurumlarının üniversite profesörleridir. Ek olarak, platform, kullanıcıya nitelikli, hoş ve çekici bir deneyim sağlayan gelişmiş teknolojik özelliklere sahiptir.

 

*Kurs sonunda alacağınız sertifikayla birlikte özgeçmişinizi uluslararası 2400 firma ile paylaşıyoruz. Dünyada ücretli olan bu kursları sizlere ücretsiz sunarak, eğitime 10 milyon dolarlık katkı sağlıyoruz.