Bahar Dönemi Ders Almaları 26.01.2015

Sevgili Öğrencilerimiz,

2014-2015 Bahar dönemi kayıt yenilemeler 26-30 Ocak 2015 tarihleri arasında yapılacak olup, Sistem 26 Ocak 2015 tarihinde saat:11:00 'de açılacaktır.
Dikkat etmeniz gereken hususlar aşağıda belirtilmiştir.

• Tıp 3. ve 4. sınıflar ile tüm hazırlık sınıfı öğrencileri Bahar Döneminde ders alma yapmayacaktır.
  • Ders seçimi yapacak öğrenciler müfredatlarına göre Seçmeli ve Zorunlu derslerinden alması gerekir. Çakışma olmadan AKTS kredisine uygun bir şekilde almak zorundadır.
  • Ders alma işlemini yaptıktan sonra Danışman onayını takip edip 26-30 Ocak tarihleri arasında sonuçlandırması gerekmektedir. Danışman onayları yapılmayanların ders almaları geçersiz sayılacaktır.
  • Tüm derslerde devam zorunluluğu bulunmaktadır.
  • Ders içeriklerini ilgili dersin kodunu seçerek görebilirsiniz.
  • Tıp, Diş ve Eczacılık Fakültesi Farsça I ve Farsça II derslerini İran Uyruklu öğrencilerin almaması gerekmektedir.
  • Tıp ve Diş Hekimliği Fakültesinden 6SEC045 kodlu Adli Tıpta Temel Kavramlar Dersi sadece 2.sınıf öğrencileri alıcaktır.
  • SHMYO Programları 6SEC054 kodlu Matematik, 6SEC055 Geometri Derslerini sadece 2.sınıf öğrencileri alıcaktır.

Seçmeli Ders Listesi İçin Tıklayınız.

Seçmeli Ders Programı İçin Tıklayınız.