İLETİŞİM ENGLISH Ara ARA
Duyurular
Deneme Erişimi : American Academy of Pediatrics (AAP) 09.12.2020

​Değerli Bezmialem Mensupları,

American Academy of Pediatrics (AAP) Deneme Erişimine Açıldı!

American Academy of Pediatrics dünya çapında bir pediatri derneğidir ve pediatri alanında çok önemli 6 dergi yayınlamaktadır.

Erişim Linki;

https://www.aappublications.org/

Dergiler: ​

1. Pediatrics Konusunda en yüksek sınıflandırmaya sahip bir pediatri dergisidir. Pediatrics'in etki faktörü 5.417' dir . Aylık dergide konu uzmanları tarafından gözden geçirilmiş özgün araştırmalar, eleştiriler, yorumlar, AAP Politika Bildirimleri, uygulama kılavuz ilkeleri ve özel ekler yayınlanmaktadır.

 

2. Pediatrics in Review Günlük olarak uygulamada görülen kapsamlı araştırmaları nedeni ile klinisyenler, hasta bakıcılar ve eğitimciler tarafından takip edilmektedir. Şüphe Endeksi, Temel Konular ve Uzman Görüşleri gibi popüler özellikler içermektedir.

 

3. NeoReviews Sadece elektronik yayın olarak mevcut olan bu dergi, perinatolojistleri ve neonatolojistleri hedeflemektedir. Derginin yorumları neonatoloji alanında en son gelişmeleri kapsamaktadır. Derginin olağan köşe yazıları uluslararası ve tarihi bakış açılarını ve ayrıca Visual Diagnosis (Görsel Tanı) ile Strip of the Month (Ayın Parçası) gibi etkileşimli özellikleri içermektedir.

 

4. AAP Grand Rounds 100'den fazla genel ve özel tıp dergisinden alınmış bulunan makalelerin kanıta dayalı özetlerini aktarır. Bu derginin yayın kurulu üyeleri, 50'den fazla pediatrik alt uzmanlık dalını temsil etmekte olup, yayınların eleştirisini yapmakta ve bulguların daha iyi yorumlanabilmesine yardımcı olmak üzere araçlar temin etmektedirler.

 

5. AAP News Üyeler için yayınlanan resmi haber dergisidir. Hem klinik hem de uygulama yönetim bilgileri, ürün geri çağırımları ile ilgili haberler ve ilaç uyarıları ve klinisyenlerin kendi alanlarında bilgilerini güncel tutabilmeleri için gerekli olabilecek türde bilgileri kapsar.

 

6. Hospital Pediatrics Pediatri hastaneleriyle ilgili ilk bilimsel dergi olan Hospital Pediatrics hasta bakımı, eğitim, araştırma ve yönetim konularında çığır açan özgün araştırmalar ve kanıta dayalı bilgiler sunar.