Bilgilendirme: ProQuest Dissertations & Theses Veritabanı 26.01.2021

proquest.png

Değerli Bezmialem Mensupları,

ProQuest Dissertations & Theses Veritabanı

ProQuest Dissertations & Theses Global, PDF formatında indirilebilen 2,7 milyondan fazla tam metin tezle birlikte dünyanın dört bir yanından doktora ve tezlerine erişim sunar. Multidisipliner bir veritabanıdır. Tüm bölümlerden araştırmacılar bu veritabanından yararlanabilir. 1997'den beri eklenen tezlerin çoğu için tam metin ve daha eski lisansüstü çalışmalar için güçlü geriye dönük tam metin kapsamı sunar.

Erişim Linki; https://search.proquest.com/pqdtglobal/

ProQuest Dissertations & Theses Global şunları sağlar:

• Yüksek lisans öğrencileri, önerdikleri tez  konularının henüz yazılmadığından emin olmak için veritabanından yaralanma,
  • Öğrenciler, öğretim üyeleri ve diğer araştırmacılar akademik ilgi alanlarıyla ilgili başlıklar için arama yapma,
  • Yüksek kaliteli, çok disiplinli araştırma materyallerine anında erişim,
  • E-kitap koleksiyonunuzu oluşturma - her tez bir ISBN dahil olmak üzere, ProQuest dünyanın en büyük ISBN yayıncısıdır
  • ProQuest platformunda dergi ve diğer içerik türleri ile çapraz arama
proquest-dissertation.png