İLETİŞİM ENGLISH Ara ARA
Duyurular
Bilgilendirme: InCites Güncel Bilgiler ve Yenilikler 10.05.2021

incine.png

VERİ GORUNTULEME

Güncellenmiş Coğrafi harita görselleştirmesi

Artık bir ülkeyi yakınlaştırabilir, seçebilir (ve vurgulayabilir) ve seçilen ülkeyi bir görüntü veya pdf formatında dışa aktarabilirsiniz.

1.png

Buna bir bak


YENİ ARAMA SEÇENEĞİ

Benzersiz Kimlik Araması

Bu yeni seçenek, aynı arama kutusunda çeşitli Web of Science Araştırmacı Kimlikleri ve ORCID'leri kopyalayıp yapıştırmanıza ve filtrelemenize olanak tanır.

Şimdi dene



YÜZDEBİRLİK GÖSTERGELER

Mayıs veri sürümünde geliyor

28 Mayıs'ta planlanan bu veri sürümü, InCites'teki Konu Alanındaki Yüzde Dilim ve Ortalama Yüzde Dilim göstergelerini 0'ın en kötü ve 100'ün en iyi olduğu standart tanıma göre hizalayacaktır . Bu değişiklik ayrıca InCites API'deki Yüzdelik alanını da etkileyecek ve InCites'te görüntülenen verileri yakın zamanda yayınlanan Web of Science Beamplots görselleştirmesiyle daha da uyumlu hale getirecek.


31 Mayıs 2021'de Internet Explorer 11 desteği kullanımdan kaldırılıyor

 



MICROSOFT EDGE'E GEÇMEYİ TAVSİYE ETMEKTEDİR

InCites Benchmarking and Analytics ™, Essential Science Indicators ™ ve Journal Citation Reports ™ dahil Web of Science ürünleri 31 Mayıs 2021'de Internet Explorer 11 desteğini kaldıracaktır. Şu anda Internet Explorer 11 kullanıyorsanız, geçiş yapmanızı öneririz. Microsoft Edge veya desteklenen başka bir tarayıcıya.
 
Microsoft Edge tarayıcısı 2015 yılında Internet Explorer'ın yerini almak üzere piyasaya sürüldü ve şu anda Microsoft, Internet Explorer'ın yalnızca eski siteler ve uygulamalarla uyumluluk için kullanılmasını önermektedir. Sonuç olarak, Internet Explorer artık en son web standartlarını desteklemek için önemli güncellemeleri almamaktadır.
 
Internet Explorer 11 desteğinin sona ermesi, her sürümde yeni özellikler eklemeye devam ederken, mühendislik ekiplerimizin performansı ve kullanıcı deneyimini iyileştirmek için modern web uygulamalarını kullanmasına olanak tanıyacaktır.