Webinar: Elsevier ClinicalKey Kullanıcı Eğitimi Online Semineri 15.06.2021

Değerli Bezmialem Mensupları,

Elsevier ClinicalKey Kullanıcı Eğitimi Online Semineri

Elsevier tarafından sunulan klinik arama motoru ClinicalKey kullanıcı eğitimi toplantısına tüm araştırmacılarımız davetlidir.

16 Haziran Çarşamba 12.30 https://us02web.zoom.us/meeting/register/tZIlcOGrrj8qH9DVEpzV6n1rNJx_mH2QZY-6

Not: Zoom oturumuna kayıt olurken soyadınızın yanına kurum adınızı yazmanızı rica ederiz.

Toplantı sonunda tüm katılımcılara katılım sertifikası verilecektir.

ClinicalKey Erişim adresi: www.clinicalkey.com

Eğitimin içeriği;

ClinicalKey içerik kapsamı, erişim/uzaktan erişim fonksiyonları ve platform kullanımına yönelik özellikleri anlatılacak ve değerli konuşmacılar ClinicalKey deneyimlerini aktaracaklardır.

Konuşmacılar:

Dr. Öğretim Üyesi Reyhan Erol – Yüksek İhtisas Üniversitesi Tıp Fakültesi Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları A.D Güven Hastanesi Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Bölümü

Dr. Öğretim Üyesi Esra Yeşilova – Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Ağız, Diş ve Çene Radyolojisi A.D