İLETİŞİM ENGLISH Ara ARA
Duyurular
Deneme Erişimi : Uptodate Advanced Deneme Erişimine Açıldı! 18.06.2021


Değerli Bezmialem Mensupları,


Uptodate Advanced Deneme Erişimine Açıldı!

Uptodate Advanced 31 Temmuz 2021 tarihine kadar deneme erişimine açılmıştır.

Erisim adresi : www.uptodate.com/online

Broşür için tıklayınız.

UptoDate Pathways listesi için tıklayınız.

 

Uptodate Advanced içinde yer alan Lab Interpretations listesi için tıklayınız.

 

UpToDate Advanced- versiyonu ; Uptodate Anywhere aboneligine ilave olarak  “Advanced" versiyonuna da abonelik yapılabilmektedir.

Uptodate Advanced versiyonu aşağıdaki 2 ek özelliği içermektedir:

 

UpToDate® Pathways ve Lab Interpretation™ 

Pathways nedir?  : Hasta bakım standartlarıdır. Hastalığın teşhisi ve tedavisinde doktorlara rehberlik eder, hastaya göre Interaktif algoritmalar sunar. İnteraktif tedavi algoritmaları sunarak standart tedavi protokollerinin tüm hekimler tarafından erişilebilir olmasını sağlamaktadır. Hastanın durumu, özellikleri ve hastalığı ile ilgili belirli seçimler yapmanıza imkan vererek tedavi konusunda kararlarınızı destekleyen interaktif tedavi kılavuzları içermektedir.

Lab Interpretation nedir ? : Statik algoritmalardır. Normal olmayan laboratuvar sonuçlarını ve  klinik karışıklığa neden olan sebepleri yönetmede yol gösterici olur.

UpToDate Advanced- versiyonu ; özel durumlar dışında, aynı hastalığı bulunan hastalara uygulanan tedavilerdeki farklılıkların azaltılması ve tedavinin standartlaştırılması konusunda klinisyenlere destek olmaktadır.

Tedavi farklılıkları global bir sorundur ve bireysel hasta sonuçlarını, sağlık maliyetlerini ve popülasyonun genel sağlığını olumsuz yönde etkiler. Bu farklılıklar özellikle sık rastlanan tıbbi durumların tedavilerinde görülmektedir.

 

Ara yüze girdiğinizde aşağıdaki ekran görüntüsünde görüldüğü gibi “Uptodate Pathways"  ve “Lab Interparatation" çıkması gerekiyor.



uptodate.png