Publishing with Impact and Route to Open Access 17.11.2021

Springer Nature tarafından düzenlenen Publishing with Impact and a Route to Open Access webinarına davetlisiniz.

Günümüzün araştırma ortamında Açık Bilim ve Açık Erişim (OA)  her zamankinden daha önemli olmaya başlamıştır. Yazarların etkili yayını nasıl yapacaklarını bilmeleri oldukça kritik haldedir.

Bu bir saatlik web semineri sırasında, Senior Institutional Engagement Manager, Christopher Pym Springer Nature'ın araştırmacılara, kurumlara; dergiler, kitaplar ve araştırma verilerinin paylaşılması için ne gibi OA seçenekleri sunduğunu anlatacaktır. Ayrıca Springer Nature'ın Executive Editor'ü Nathalie Jacobs etkili bilimsel bir makale yayınlamak istendiğinde araştırmacıların nelere dikkat etmesi gerektiği noktalarını açıklayacaktır.

Webinar Kayıt Linki

Broşür için tıklayınız.

Tarih: 23 Kasım 2021

Saat: 14:00-15:00 (Türkiye Saati)