İLETİŞİM ENGLISH Ara ARA
Haberler
Sağlık Bilimleri Fakültesi 2021-2022 Mezunlarımızı Uğurladık 2.08.2022

Bezmiâlem Vakıf Üniversitesi, 2021-2022 Akademik Yılı Sağlık Bilimleri Fakültesi mezunlarını uğurladı.

Üniversitemiz, Sağlık Bilimleri Fakültesi 2021-2022 Akademik Yılı mezunlarını törenle hayata uğurladı. Törene üniversitemizin Mütevelli Heyet Başkanı Sayın Av. Osman Develioğlu, Rektörümüz Prof. Dr. Rümeyza Kazancıoğlu, Rektör Yardımcımız Prof. Dr. İbrahim Tuncay, Genel Sekreterimiz Dr. Zeynep Görmezoğlu, Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanımız Prof. Dr. Erdal Tekarslan, Vakıflar Genel Müdürlüğü İstanbul 1. Bölge Müdürü Hayrullah Çelebi, yöneticilerimiz, akademisyenlerimiz, ailelerimiz ve öğrencilerimiz katıldı.

Prof. Dr. Erdal Tekarslan: “Artık Gerçek Hayat Başlıyor"

Saygı duruşu, İstiklal Marşı ve üniversitemizin tanıtım filminin izlenmesiyle başlayan törende, açılış konuşmasını yapmak üzere kürsüye gelen Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanımız Prof. Dr. Erdal Tekarslan konuşmasında mezunlarımıza şöyle seslendi: “Sevgili mezunlarımız, artık gerçek hayata başlıyorsunuz. Bu gerçek hayattaki gerçek sınavlar, yüz yüze ve yakından olacak. Sizlere bu yolda başarılar diliyorum. Yolunuz ve bahtınız açık olsun."

Prof. Dr. Rümeyza Kazancıoğlu: “Emeği Geçen Herkesi Tebrik Ediyorum"

Dekanımızdan sonra kürsüye davet edilen Rektörümüz Prof. Dr. Rümeyza Kazancıoğlu ise konuşmasında, “Mezun olan öğrencilerimize hayat boyu sürecek başarılar diliyorum. Aldığınız ilmin kıymetini unutmadan, yılmadan, yorulmadan, azimle sürdüreceğiniz insan hayatına hizmetlerinizin daim olmasını temenni ediyorum. Bu başarıda emeği geçen herkesi tebrik ediyorum" ifadelerini kullandı.

Rektörümüzün ardından konuşmalarını gerçekleştiren Mütevelli Heyet Başkanımız Sayın Av. Osman Develioğlu ise mezunlarımızı tebrik ederek meslek yaşantılarında başarılar diledi. Konuşmaların ardından diploma takdimine geçildi. 2022 dönemi mezunlarına diplomalarının verilmesinin ardından tören, kep atma seremonisiyle sona erdi.


Sağlık Bilimleri Fakültesi 2021-2022 Mezunlarımızı Uğurladık