Erasmus+ Personel Ders Verme/Alma Sonuçları Açıklanmıştır 09.11.2015

erasmus-plus-sonuclari-banner-yeni.jpg

2015 – 2016 Erasmus+ Personel Hareketliliği yerleştirme sonuçları aşağıda yer almaktadır.

Ancak öncelikli olarak lütfen AŞAĞIDAKİ BİLGİLERİ DİKKATLE OKUYUNUZ.

Tablolarda açıklanan sonuçlar değerlendirme açısından nihai sonuçlardır. Erasmus+ Değişim Programına katılacak olan personellerin hepsi, Üniversitemize tahsis edilen hibeden yararlanmaya hak kazanmıştır. Değişime katılan personelin yol ücreti aşağıdaki şekilde hesaplanır.

100 – 499 km arası

180 €

500 – 1999 km arası

275 €

2000 – 2999 km arası

360 €

3000 – 3999 km arası

530 €

4000 – 7999 km arası

820 €

8000 km ve üzeri

1.100 €

Erasmus hibesi Avrupa Komisyonu aracılığı ile Ulusal Ajans tarafından sağlanmaktadır. 2015 -2016 akademik yılı için Ulusal Ajans tarafından Üniversitemize ayrılan bütçeye göre 12 personelimize (7 Ders Verme, 5 Ders Alma) Erasmus+ hibesi tahsis edilebilecektir. Aşağıdaki tabloda adı geçen personelin her biri hibeli personel olarak değişim faaliyetlerini gerçekleştirebilecektir.

Yararlanıcıların Erasmus+ Değişimi hakkından herhangi bir sebeple feragat etmek istemesi halinde; feragat dilekçelerini en geç 29 Şubat 2016 Pazartesi gününe kadar Uluslararası İlişkiler Ofisi'ne teslim etmeleri gerekmektedir. Personelin değişim hakkından vazgeçmesini gerektirecek zorunlu hallerin 29 Şubat 2016 'ten sonra herhangi bir tarihte ortaya çıkması durumunda; hak sahibi personelin feragat dilekçesini belirttiği değişim başlangıç tarihinden en az 1 ay önce birimimize belirtmesi gerekmektedir.

2015 – 2016 Erasmus+ Personel Eğitim Alma ve Ders Verme Hareketliliğinden feragat etmek için; Uluslararası İlişkiler Ofisi'ne uğrayıp, Feragat Dilekçesini doldurmaları gerekmektedir.

Erasmus+ Personel Ders Verme/Alma Hareketliliğinden faydalanacak olan personelimiz; yurtdışına çıkmadan ve yurtdışından döndükten sonra ofisimize teslim etmesi gereken belgeleri, aşağıdaki link içeriğinden kontrol/takip edebilir. http://spdevdev01:2222/Pages/idari/uluslararasi-iliskiler-ofisi/erasmus/ana-sayfa.aspx​​

2015 - 2016 Erasmus+ Personel Ders Verme Hareketliliği Yerleştirme Sonuçları:

Asil Liste

Esra YILMAZ

Gülhan AYDIN

Muhammet Sacit ÇAKIR

Başvuru değerlendirmeleri; Erasmus+ Personel hareketliliği değerlendirme kriterlerine göre yapılmış olup, asil liste, 2015 - 2016 Erasmus+ Personel Ders Verme Hareketliliği kontenjanı dâhilinde oluşturulmuştur. Yedek listede yer alan Akademik personelimiz, asil listeden feragat eden olması durumunda gitmeye hak kazanacaktır.

2015 - 2016 Erasmus+ Personel Eğitim Alma Hareketliliği Yerleştirme Sonuçları:

Başvuran ve ilgi gösteren bütün personelimize teşekkür eder, Üniversitemizin Erasmus+ Personeline bu süreçte kolaylıklar dileriz,

Uluslararası İlişkiler Ofisi

iro@bezmialem.edu.tr