YABBE’ye Kütahya’dan Ziyaret 10.10.2022

Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi Rektörü ve KUYAM Ekibi, Üniversitemizin Yaşam Bilimleri ve Biyoteknoloji Enstitüsü'nü (YABBE) ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi (KSBÜ) Uygulama ve Araştırma Merkezi (KUYAM) Ekibi, Üniversitemizin Beykoz'da bulunan Yaşam Bilimleri ve Biyoteknoloji Enstitüsü'nü (YABBE) ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

LABORATUVARLAR TANITILDI

Yapılan ziyaret kapsamında Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Vural Kavuncu ve KUYAM Ekibine, Enstitümüzün Direktörü Prof. Dr. Mehmet Ziya Doymaz ve Dr. Caner Çağlar tarafından YABBE laboratuvarları tanıtıldı. Ziyaret sonrasında yapılan toplantıda iki merkez arasındaki olası iş birlikleri ve proje ortaklıkları görüşüldü.

YABBE’ye Kütahya’dan Ziyaret