Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Bilgi Yarışması 09.06.2021

1.       Yarışma aşağıda belirtilen tarihlerde 3 aşamada gerçekleştirilecektir.

2.       Yarışma genel kültür ve genel sağlık bilgisi sorularından oluşmaktadır.

3.       Yarışmaya sadece SHMYO öğrencilerimiz katılabilecektir.

4.       Yarışmaya katılım için ön kayıt şartı bulunmamaktadır. Sadece yarışma öncesinde paylaşılan “PIN"in https://kahoot.it/ adresindeki Game Pin yazılı kısma girilmesi gerekmektedir.

İlgili web sayfasına cep telefonunuz kamerasından aşağıdaki QR kodu taratıp erişebilirsiniz.

karekod.png

5.       Kahoot'a PIN ile giren öğrenci Nick name kısmına mutlaka adını-soyadını yazmak zorundadır. Aksi takdirde yarışmadaki sıralaması değerlendirmeye alınmayacaktır.

6.       Üniversitemizin diğer fakültelerinden öğrenciler yarışmaya katılsalar bile değerlendirme dışı kalacaklardır.

7.       Yarışma Microsoft Teams ve Kahoot programları aracılığıyla gerçekleştirilecektir. Teams üzerinden ekran paylaşımı ile Kahoot Bilgi Yarışması soruları canlı bağlantı ile aktarılacak, katılımcılar ise Kahoot.it ye girdikleri “PIN" ile yarışmaya dahil olabileceklerdir.

8.       Yarışmaya dahil olabilmek için 2 farklı cihaz ekranı gerekir. Örneğin bilgisayar ile aşağıdaki linkler aracılığıyla Teams canlı yayını takip edilirken, cep telefonu ile Kahoot cevaplama ekranına bağlanılabilir. 2 farklı telefon ekranı ya da 2 farklı tablet ekranı da kullanılabilir.

TEK CİHAZ EKRANI İLE YARIŞMAYA DÂHİL OLUNAMAZ!

Yarışma Canlı Yayın Linkleri:

11.06.2021 ELEME TURU SAAT 20:00

Toplantıya katılmak için buraya tıklayın (Sağ tıklayıp “köprüyü aç" ile bağlantı kurabilirsiniz)

12.06.2021 YARI FİNAL SAAT 20:00

13.06.2021 FİNAL SAAT 20:00

9.       Soru başına cevaplama süreleri değişken olup 5 – 20 saniye şeklindedir. Soruları erken yanıtlamak puan avantajı sağlayacaktır.

10.   Final aşamasında 4 öğrencimiz yarışacak olup derecelerine göre hediye takdimi yapılacaktır.

SHMYO MÜDÜRLÜĞÜ

SHMYO BİLGİ YARIŞMASI-1-yeni.jpg