Haberler
Dr. Khalil Ghanem Öğrencilerimizle Bir Araya Geldi 10.03.2020

​Bilimselliğe katkı sağlamak ve araştırma yapabilen hekimler yetiştirebilmek için ikili iş birliğimiz bulunan ABD'nin saygın üniversitelerinden Johns Hopkins Üniversitesi'nin değerli akademisyeni Dr. Khalil Ghanem'i üniversitemizde ağırladık.  Dr. Khalil Ghanem, gerçekleştirdiği akademik ziyaret kapsamında hem öğrencilerimize bilgilerini aktardı hem de deneyimlerini paylaştı.

Dr. Khalil Ghanem, tıp fakültesi ikinci sınıf öğrencilerimizle mikrobiyolojiye giriş, tıp fakültesi birinci sınıf öğrencilerimizle insan mikrobiyomuna giriş, tıp fakültesi üçüncü sınıf öğrencilerimizle menenjit ve beyin iltihabı ve dördüncü sınıf öğrencilerimiz ile OTD derslerini işledi.

Dr. Khalil Ghanem, ayrıca 5 Mart Perşembe günü Erich Frank Konferans Salonu'nda 'Enfeksiyon Hastalıklarında Zorlu Olgular' adlı bir seminer gerçekleştirdi.  Ghanem seminerin ardından akademisyenlerimiz ile tıp fakültesi öğrencilerimizin sorularını yanıtladı. Rektör Yardımcımız Prof. Dr. İbrahim Tuncay Dr. Khalil Ghanem'e bir hediye takdim etti. Seminer toplu fotoğraf çekiminin ardından sona erdi.​


 

Dr. Khalil Ghanem Öğrencilerimizle Bir Araya Geldi