Haberler
Bezmialem Öğrencileri Başarılarına Bir Yenisini Daha Ekledi​ 22.05.2018

Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksek Okulu öğrencilerimizin gerçekleştirdiği poster çalışmaları III. Uluslararası Bilgi ve Belge Yönetimi Bölümü Öğrenci Kongresine kabul edildi.

Öğrencilerimizden Başak Işıkoğlu, Kardelen Akkaya ve Sibel Savaş "Tıbbi Dokümantalistlerin Sağlık Okuryazarlığı Yetkinliğine Sahip Olmasının Mesleki Gelişime Etkisi" konulu poster çalışmaları ile; Melisa Ayık ve Kübra Öztürk "Tıbbi Dokümanların Elektronik Ortama Aktarılmasının Hizmet Kalitesine Etkisi" konulu poster çalışmaları ile; Seda Ayar, Bahat Telli ve Tuğçe Kay "Tıbbi Dokümantasyon ve Sekreterlik Bölüm Adının Değişim Gerekliliği" konulu poster çalışmaları ile; Yağmur Timurtaş, Büşra Deniz, İlknur Bayram ve Sevinç Kirak "Bilgi ve Belge Yönetimi ile Tıbbi Dokümantasyon ve Sekreterlik Bölümlerinin Ortak Alanları" konulu poster çalışmaları ile III. Uluslararası Bilgi ve Belge Yönetimi Bölümü Öğrenci Kongresine kabul edildi.

Rektörümüz Prof. Dr. Rümeyza Kazancıoğlu, öğrencilerimizi başarılarından dolayı tebrik ederek, bilimsel çalışmalarında süreklilik sağlamalarını diledi. 


Bezmialem Öğrencileri Başarılarına Bir Yenisini Daha Ekledi​