Haberler
2020-2021 Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulumuz Mezunlarını Uğurladı 2.08.2021

Bezmiâlem Vakıf Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu, 2020-2021 akademik yılı mezunlarını uğurladı. Törene Kültür ve Turizm Bakan Yardımcımız Sn. Ahmet Misbah Demircan, Mütevelli Heyet Başkanımız Sn. Ahmet Akça, Rektörümüz Prof. Dr. Rümeyza Kazancıoğlu, Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Müdürümüz Prof. Dr. Akçahan Gepdiremen, Yöneticilerimiz, Akademisyenlerimiz, velilerimiz ve öğrencilerimiz katıldı.

Törende ilk olarak Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Müdürümüz Prof. Dr. Akçahan Gepdiremen konuştu. Prof. Dr. Akçahan Gepdiremen, “Üniversitemiz ve Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksek Okulumuzun bu özel gününde bizleri yalnız bırakmadığınız için teşekkür ederiz. Sevgili öğrencilerimiz, pandemi nedeniyle uzaktan teorik ve yüz yüze pratik uygulamalarımızın son derece disiplinli bir şekilde yürütülmüş olması, eğitiminiz süresince hastane ve polikliniklerimizde çok sayıda hasta ile karşılaşmış olmanız nedeniyle sizleri iş yaşamına donanımlı şekilde hazırladığımıza inanıyoruz. Bu konuda emeğini esirgemeyen çok değerli yönetimimize, idari personellerimize teşekkür ediyorum" dedi.

Prof. Dr. Akçahan Gepdiremen'in ardından konuşmasını yapmak üzere kürsüye davet edilen Rektörümüz Prof. Dr. Rümeyza Kazancıoğlu mezunlarımıza şu sözlerle seslendi:

"Bugün itibariyle her birinizi yeni ve tertemiz bir gelecek bekliyor. Her biriniz çalışma hayatına girerek mesleğinizi icra etmeye başlayacaksınız. Gönülden inanıyorum ki Bezmiâlem Vakıf Üniversitesinde almış olduğunuz eğitim ve teknik bilgi becerinizle farkınızı ortaya koyacak ve sahip olduğunuz vakıf kültürünü her zaman yaşatacaksınız. Yolunuz açık olsun" şeklinde konuştu.

Rektörümüzün ardından Mütevelli Heyet Başkanımız Sayın Ahmet Akça ile Kültür ve Turizm Bakan Yardımcımız Sayın Ahmet Misbah Demircan da açılış konuşmalarını gerçekleştirdi. 

Programın devamında, COVID-19 Pandemisi nedeniyle online mezuniyet töreninde uğurladığımız 2020 mezunlarımıza temsili diploma takdimi yapıldı. Ardından 2021 yılı mezunlarımız akademisyenlerimizden diplomalarını aldı.

Tüm öğrencilere diplomaları takdim edilmesinin ardından kep atma seremonisi ile program sona erdi.



2020-2021 Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulumuz Mezunlarını Uğurladı