Haberler
Beykoz Enstitümüzde Basınımızın Duayen İsimlerini Ağırladık 22.07.2019

​Beykoz Yaşam Bilimleri ve Biyoteknoloji Enstitüsünde düzenlediğimiz Basınla Buluşma Kahvaltısında, medyanın duayen isimlerini ağırladık.

Beykoz'da eski askeri kışla olarak bilinen ve günümüzde restore edilerek Üniversitemiz çatısı altında Yaşam Bilimleri ve Biyoteknoloji Enstitüsüne dönüştürülen tarihi mekânda gerçekleştirilen kahvaltı programına önemli isimler iştirak etti. Rektörümüz Prof. Dr. Rümeyza Kazancıoğlu, Rektör Yardımcımız Prof. Dr. İbrahim Tuncay ve Genel Sekreterimiz Zeynep Gökçen'in ev sahipliğinde gerçekleşen kahvaltı programında duayen gazeteciler Dr. Şeref Oğuz, Vahap Munyar ve İsmet Berkan, Enstitümüz bünyesinde gerçekleştirilen çalışmalar ve tersine beyin göçünü hedefleyen faaliyetlerimiz hakkında bilgi aldı.

Önemli fikir alışverişlerinin gerçekleştirildiği programda çalışmalarında aktif olarak görev alan akademisyenlerimiz de katılım gösterdi. Basınımızın duayen isimleri, Enstitü'de yer alan laboratuvarları gezerek yapılan araştırma geliştirme çalışmaları hakkında bilgi alma imkânı buldular. Rektör ve Genel Sekreterimizin üniversite hakkında verdiği genel bilgilerin yanında Enstitü Müdürümüz Prof. Dr. Mehmet Ziya Doymaz, Enstitü Müdür Yardımcımız Dr. Öğr. Görevlisi Serdar Uysal ve akademisyenlerimiz Enstitü'de yapılan çalışmalar –endüstriyel enzim, Hepatit B aşısı, sıtma, Kırım Kongo ve parat hormon üretimi vb.- hakkında bilgi paylaşımında bulundu.

Son derece verimli geçen programın sonunda basın mensuplarına Üniversitemiz bünyesinde Fitoterapi Merkezi tarafından üretimi gerçekleştirilen bitkisel yağlardan oluşan bir set hediye edildi. 

Beykoz Enstitümüzde Basınımızın Duayen İsimlerini Ağırladık