HaberDetay
Sertifikalı Kupa Terapisi Eğitimi Gerçekleşti 26.04.2019

​​Üniversitemiz, uluslararası ikili iş birliği kapsamında müfredat geliştirme programlarının yanı sıra farklı konu başlıklarında eğitimler düzenlemeye devam ediyor. Bu çerçevede İngiltere Kupa Terapisi Derneği Başkanı Prof. Dr. Ahmet Younis eğitmenliğinde Sertifikalı Kupa Terapisi Eğitimi gerçekleşti.

Sürekli Eğitim Merkezimiz ve Uluslararası İlişkiler Ofisimiz tarafından düzenlenen kupa terapisi eğitiminde ikili iş birliği içerisinde olduğumuz Kingston Üniversitesi ve St. Georges Üniversitesinden Prof. Dr. Ahmed Younis ağırlandı. 2 gün boyunca devam eden eğitime farklı şehir ve kurumlardan hekimler, sağlık personelleri ve öğrenciler yoğun katılım gösterdi. Kursiyerlerin ilgisinden memnuniyetini dile getiren Prof. Dr. Ahmet Younis, "İslamda Kupa terapisi, Kupa Terapisinin Tarihçesi, Kupa Terapisinin Yararları ve Kupa Terapisi Uygularken Dikkat Edilmesi Gerekenler'' konu başlıkları altında pratik ve teorik eğitim vererek katılımcılara sertifikalarını takdim etti.

Sertifikalı Kupa Terapisi Eğitimi Gerçekleşti