HaberDetay
Sağlıkta İletişim-II Semineri Gerçekleşti 13.02.2024

Üniversitemiz SEM (Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi) koordinatörlüğünde Kütüphane ve Dokümantasyon Direktörlüğü iş birliği ile "Sağlıkta İletişim-II" seminerimizi gerçekleştirdik.

Kütüphane Dokümantasyon Direktörü Öğr. Gör. Özlem Yalçınkaya moderatörlüğünde, 7 Şubat 2024 tarihinde Erich Frank Konferans Salonunda gerçekleşen seminere, Marmara Üniversitesi Bilgi ve Belge Yönetimi Öğretim Üyesi ve Marmara Üniversitesi Kariyer Merkezi (MARKAM) Koordinatörü Prof. Dr. Berat Bir konuşmacı olarak katılım sağladı.

Seminer, Tıp Fakültesi Dekan Yardımcısı - Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Prof. Dr. Teoman Aydın'ın açılış konuşmalarıyla başladı. Prof. Dr. Berat Bir, programda 'İletişimde Temel Süreçler, 5N 1K Kuralı, SWOT Analizi, Kurumsal Yönden İletişimin Önemi, Etkili İletişim ve Dinleme Yöntemleri, Sağlık Çalışanlarına Yönelik İletişim Süreçleri' konu başlıkları üzerinden sunumunu gerçekleştirdi. 

Hastanemizin değerli yöneticilerinin ve sağlık profesyonellerinin yoğun katılımlarıyla gerçekleşen seminer, Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Mehmet Bilgin'in kapanış konuşmasıyla son buldu. Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Mehmet Bilgin, Tıp Fakültesi Dekan Yardımcısı - Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Prof. Dr. Teoman Aydın ve Kütüphane Dokümantasyon Direktörü Öğr. Gör. Özlem Yalçınkaya tarafından, konuşmacı Prof. Dr. Berat Bir'e katkılarından dolayı teşekkür belgesi ve hediye takdimi gerçekleşti. Seminer sonunda tüm katılımcılarla toplu fotoğraf çekilerek, teşekkür edildi.

Sağlıkta İletişim-II Semineri Gerçekleşti