İLETİŞİM ENGLISH Ara ARA
Haberler
Üniversitemizde 100’üncü Yıl Coşkusu! 31.10.2023

​Cumhuriyetimizin 100'üncü yılı, Üniversitemizde gerçekleştirilen etkinliklerle coşkuyla kutlandı. Ayrıca 29 Ekim'deki resmi törenlere de Üniversitemiz adına katılım sağlandı.

Türkiye Cumhuriyeti'nin 100'üncü yılı, tüm yurtta olduğu gibi Üniversitemizde de coşkuyla kutlandı. Kutlama etkinlikleri kapsamında Üniversitemizin tarihi rektörlük binası, Abdülhamid Han Oditoryumu ve Merkez Hastanemiz bayraklar ve kırmızı-beyaz balonlarla süslendi, 27 Ekim günü Oditoryum önünde bir kutlama töreni yapıldı. Ayrıca 29 Ekim Pazar günü gerçekleştirilen resmi törenlerde üniversitemiz de yer aldı.

Marşlarla kutlandı

27 Ekim Cuma günü Abdülhamid Han Oditoryumu önünde buluşan Bezmiâlem ailesi, orkestranın icra ettiği marşlar eşliğinde bayraklarla Cumhuriyet'in 100'üncü yılını coşkuyla kutladı. Kutlama sonunda kırmızı ve beyaz balonlar göğe salınarak renkli görüntüler oluşturuldu. Coşkuya başta Rektörümüz Prof. Dr. Rümeyza Kazancıoğlu olmak üzere üniversite ve hastane yöneticilerimiz de eşlik etti.

Resmi kutlamalarda da yer aldık

Kutlamaların ikinci etabı, 29 Ekim 2023 Pazar günü gerçekleştirildi. Üniversitemiz İstanbul Valiliği'nin Vatan Caddesi'nde düzenlediği resmi kutlama törenleri kapsamında gerçekleştirilen resmi geçitte bulunan kortej gruplarında yerini aldı. Tıp, Diş, Eczacılık ve Sağlık Bilimleri Fakültesi ile Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu akademisyen ve öğrencilerimizden oluşan Bezmiâlem kortej grubu, beyaz önlükleriyle protokol önünden geçişlerini yaparken izleyenlerden büyük alkış aldı. Protokol tribününde yer alan, başta Rektörümüz Prof. Dr. Rümeyza Kazancıoğlu olmak üzere tüm Üniversite yöneticilerimiz de grubumuzu coşku ve gururla alkışladı. Törene katılan akademisyenlerimiz, idari personelimiz ve öğrencilerimiz, Üniversitemizin iç bahçesinde bir araya gelerek toplu fotoğraf çekiminde yer aldı.

Bezmiâlem Vakıf Üniversitesi olarak Cumhuriyetimizin 100'üncü yılını bir kez daha kutluyoruz.

Üniversitemizde 100’üncü Yıl Coşkusu!