İngilizce Hazırlık Programında öğrenim görecek olan öğrencilerimizin dikkatine, 14.09.2022

19.09.2022 tarihinde Sağlık, Kültür ve Spor Direktörlüğünün düzenlemiş olduğu, Fatih kampüsünde gerçekleştirilecek olan Oryantasyon Programına İngilizce Hazırlık Programında öğrenim görecek olan öğrencilerimiz de davetlidirler.  Bu tarihte Sultangazi İlhan Varank yerleşkesinde ders olmayacaktır. Öğrencilerimiz Oryantasyon Programı ile ilgili detaylı bilgi için Sağlık, Kültür Spor Direktörlüğü ile iletişime geçebilirler.

Hazırlık İngilizce Programı öğrencilerinin 20.09.2022 tarihinde saat 09:00'da Sultangazi İlhan Varank Yerleşkesinde bulunmaları gerekmektedir.

Öğrencilerimiz ulaşım için Fatih kampüsü Rektörlük binası ana kapısından saat 08:15'te Sultangazi İlhan Varank Yerleşkesine hareket edecek olan öğrenci servisimizi kullanabilirler.

Toplu taşıma kullanmak isteyen öğrenciler T4 Topkapı - Mescid-i Selam tramvay hattının Hacı Şükrü durağında inerek Sultangazi İlhan Varank Yerleşkesi'ne ulaşabilirler.