Dekanımız, Diş Hekimliği Dekanlar Konseyi Yürütme Kuruluna seçildi 24.05.2018

​Diş Hekimliği Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Alper Alkan, Diş Hekimliği Dekanlar Konseyi Yürütme Kurulu Üyesi olarak seçildi.

3-4 Mayıs tarihlerinde Ege Üniversitesi ev sahipliğinde gerçekleşen toplantıda Diş Hekimliği Fakülteleri Dekanlar Konseyi Yürütme Kurulu için yapılan seçimde Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Alper Alkan en yüksek oyu alarak Yürütme Kurulu Üyesi olarak seçildi.

Ülkemizdeki diş hekimliği alanına ortak çözümler getirmek, eğitim programları düzenlemek ve fakülteler arasındaki iletişimi güçlendirmek amaçlarıyla kurulan Diş Hekimliği Dekanlar Konseyi, 28 Mayıs 2010 tarihinde Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi ev sahipliğinde yapılan ve ülkemizdeki 17 Diş Hekimliği Fakültesinin Dekanlarının katılımıyla gerçekleşen toplantı sonucu kurulmuş olup diş hekimliği alanının gelişmesi için sempozyum, panel ve çalıştaylar düzenlemektedir.

Dekanımız, Diş Hekimliği Dekanlar Konseyi Yürütme Kuruluna seçildi