Haberler
Bezmialem, 2018 Uluslararası Diş Hekimliği Kongresine Damga Vurdu! 4.10.2018

Üniversitemiz akademisyenleri ve öğrencileri, gerçekleştirdikleri çalışmalarla 2018 Uluslararası Diş Hekimliği Kongresinden ödüllerle döndü.

Diş Hekimliği Fakültesi Periodontoloji Ana Bilim Dalı Öğretim Üyelerimizden Doç. Dr. Mustafa Tunalı ve Diş Hekimliği Fakültesi öğrencilerimizden Zeliha Betül Özsağır, "İmplant Çevresi Yapışık Dişeti Oluşturulmasında: Puncho Şeklinde Serbest Dişeti Grefti Kullanılması" konulu bildirileri ile "En İyi Poster Araştırma Birincilik" ödülüne layık görülürken aynı kongrede "Diş Hekimliği Öğrencilerinde Anterior Diş Görünüm Analizi" konulu bildirileri ile Öğretim Görevlilerimizden Dr. Öğr. Üyesi Özgün Yusuf Özyılmaz ve Diş Hekimliği Fakültesi öğrencilerimizden Muhammed Esad Taha "En İyi Poster Araştırma İkincilik Ödülü"ne layık görülmüşlerdir.

27-30 Eylül tarihleri arasında Ankara'da düzenlenen 2018 Uluslararası Diş Hekimliği Kongresi, kliniklerinde, hastanelerde ve üniversitelerde çalışan hekimlere ve diş hekimliği öğrencilerine, tüm dünyadan ve ülkemizden konunun uzmanlarıyla buluşturmak ve bilgi alışverişinde bulundurarak mesleğin tüm bileşenlerinin bir araya getirmek amacıyla her yıl yoğun katılım ve proje başvurusu ile gerçekleşmektedir.  

Rektörümüz Prof. Dr. Rümeyza Kazancıoğlu, kongreden ödüllerle dönen akademisyen ve öğrencilerimizi tebrik ederek başarılarının devamını diledi. 

face_inst-1.png

face_instag-2.png

Bezmialem, 2018 Uluslararası Diş Hekimliği Kongresine Damga Vurdu!