Haberler
​16. Uluslararası Türk Ortodonti Derneği Kongresinde Bezmialem Rüzgarı! 19.10.2018

Üniversitemiz akademisyenleri, 16. Uluslararası Türk Ortodonti Derneği Kongresinde gerçekleştirdikleri çalışmalar ile ödüller almaya hak kazandı.

Türk Ortodonti Derneği tarafından Ortodontide Güncel Çözümler konu başlığı ile düzenlenen kongrede Öğretim Üyelerimizden Dr. Öğr. Üyesi Berza Yılmaz, "İskeletsel Sınıf III ve Openbite Kamuflaj Tedavisinde Güncel Bir Yöntem" konulu çalışması ile "Ayhan Enacar Vaka Sunumu Ödülü İkincilik Belgesi" almaya hak kazanırken Öğr. Gör. Dr. Banu Kılıç, "Ortognatik Cerrahinin Sınıf III Hastalarda Havayolu Morfolojisi Üzerine Etkisi" konulu çalışması ile "Selçuk Manisalı Ortognatik Cerrahi Alanında Sözlü Bildiri Ödülü İkincilik Belgesi" almaya hak kazanmışlardır.

13 – 17 Ekim 2018 tarihleri arasında İzmir'de gerçekleşen 16. Uluslararası Türk Ortodonti Kongresinde günlük pratiklerde sıklıkla karşılaşılan sorunların yanı sıra meslekteki en son gelişmelerden de söz edilirken açık kapanış tedavisi, ortognatik cerrahi, iskeletsel ankraj, TME ve dijital ortodonti gibi konular da ele alınmıştır.  

Rektörümüz Prof. Dr. Rümeyza Kazancıoğlu, kongreden ödülle dönen öğretim üyelerimizi tebrik ederek başarılarının devamını diledi. ​ 

​16. Uluslararası Türk Ortodonti Derneği Kongresinde Bezmialem Rüzgarı!