Haberler
I.İmplant Günleri Sempozyumu Düzenlendi 24.06.2019

​Üniversitemiz ev sahipliğinde Diş Hekimliği Fakültesi Dekanımız Prof. Dr. Alper Alkan'ın başkanlığında "I.İmplant Günleri Sempozyumu" düzenlendi.

21-22 Haziran 2019 tarihlerinde Erich Frank Konferans Salonunda düzenlenen sempozyumda implant uygulamalarında bilimsel çalışmalar ve yenilikçi yaklaşımlar ele alındı. Alanında uzman ulusal ve uluslararası birçok konuşmacının yer aldığı I.İmplant Günleri Sempozyumu Diş Hekimliği Fakültesi Dekanımız Prof. Dr. Alper Alkan'ın açılış konuşmaları ile başladı. Prof. Dr. Alper Alkan, "Değerli Meslektaşlarımız, modern bilim ve teknolojiyi medeniyet değerlerimiz ışığında kullanarak sağlık profesyonellerini ve bilim insanlarını yenilikçi eğitim modelleriyle yetiştirmek ve vakıf kültürünü yaşatan öncü bir sağlık kurumu olmak gayesi ile hizmet eden Bezmialem Vakıf Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi olarak, geçmişte düzenlediğimiz organizasyonlara "İmplant Günleri" adı altında bir yenisini daha ekliyoruz. Bu bilgi şöleninin isminden de anlaşılacağı gibi implantoloji alanında dünyada ve ülkemizde en yetkin konuşmacıların katılacağı ve hiçbir sorunun cevapsız kalmayacağı muhteşem bir organizasyon olmasını umuyorum. Son yıllarda süratle artan implant sistemleri/teknolojileri kullanıcıların zihinlerinde karmaşaya yol açmakla birlikte, bilimsel yanı daha güçlü olan ürünlerin/firmaların ön plana çıkmasına ve tercih sebebi olduğuna şahit olmaktayız. Düzenlediğimiz bu toplantıda sadece bilimsel yaklaşımlar ön planda tutulacak ve alanında uzman kişilerin farklı ve ortak görüşlerine aynı anda şahit olabileceğiz. Sempozyumun ilk gününün akşamında, tarihi, mistik ve eşsiz doğal güzelliği ile hepimizi büyüleyen İstanbul'u keşfetmek için en iyi yöntem olan boğaz turu yapmayı planlıyoruz. Sadece İstanbul'un güzelliklerine odaklanabileceğimiz bu akşamda siz değerli katılımcılarımızla birlikte olmaktan mutluluk duyacağız. Her dakikası bilim dolu ve tekrarı olmayacak bu organizasyonda beraber olmak ümidiyle." ifadelerini kullandı.

2 gün boyunca yoğun katılımla gerçekleşen sempozyumda bilim ışığında yenilikçi uygulamalar çerçevesinde gerçekleşen sunumlar ile birlikte sosyal ve kültürel aktivitelerin de düzenlenmesi katılımcılara keyifli anlar yaşattı. I.İmplant Günleri Sempozyumu, katılımcılara plaket takdimi ardından sona erdi. 

I.İmplant Günleri Sempozyumu Düzenlendi