Haberler
2020-2021 Diş Hekimliği Fakültesi Mezunlarımızı Uğurladık 2.08.2021

Bezmiâlem Vakıf Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi, 2020-2021 akademik yılı mezunlarını uğurladı. Törene Kültür ve Turizm Bakan Yardımcımız Sn. Özgül Özkan Yavuz, Rektörümüz Prof. Dr. Rümeyza Kazancıoğlu, Diş Hekimliği Fakültesi Dekanımız Prof. Dr. Doğan Dolanmaz, Yöneticilerimiz, Akademisyenlerimiz, Velilerimiz ve öğrencilerimiz katıldı.

Törenin açılış konuşmasını Diş Hekimliği Fakültesi Dekanımız Prof. Dr. Doğan Dolanmaz yaptı. Dekanımız Prof. Dr. Doğan Dolanmaz, akademik kadro ve öğrenci velileri başta olmak üzere emeği geçen herkese tek tek teşekkür etti. Dekanımızın konuşmasının ardından konuşmasını yapmak üzere kürsüye davet edilen Rektörümüz Prof. Dr. Rümeyza Kazancıoğlu, "Sevgili mezunlarım… Sağlıkta iki asırlık geçmişe sahip ve Türkiye'nin sağlık temalı ilk üniversitelerinden olan Bezmiâlem Vakıf Üniversitemizdeki 5 yıllık eğitiminizi tamamladınız ve bugün mezun oluyorsunuz. Hem Üniversite eğitiminiz öncesinde hem de üniversite eğitiminiz süresince çok ciddi gayret gösterdiniz, emek sarf ettiniz. Mezuniyet belgelerinizi almaya hak kazandığınız bu özel günün ardından Bezmiâlem mezunu Diş Hekimleri olarak mesleğinize ilk adımı atacaksınız.  Dünyamızın ve ülkemizin yaşadığı bu zorlu COVID-19 Pandemisi ile Bezmiâlem Vakıf Üniversitesi olarak bizler de yoğun bir biçimde mücadele ettik.  Diş hekimliğinin her uzmanlık alanında gözümüz arkada kalmadan mesleğinizi en iyi şekilde icra edeceğinize can-ı gönülden inanıyorum" şeklinde konuştu.

Rektörümüz Prof. Dr. Rümeyza Kazancıoğlu tarafından kürsüye davet edilen Kültür ve Turizm Bakan Yardımcımız Sayın Özgül Özkan Yavuz da konuşmasını gerçekleştirdi. Üniversitemizin tarihine değinen Yavuz, Bezmialem Vakıf Üniversitesi'nin köklü bir geçmişe sahip olduğunu, iyi bir akademisyen kadrosuna sahip olduğunu ifade ederek mezun olan öğrencilere bundan sonraki süreçte başarılı bir iş yaşamı diledi.

Açılış konuşmalarının ardından, geçtiğimiz yıl COVID-19 Pandemisi nedeniyle online olarak gerçekleştirilen mezuniyet töreniyle uğurladığımız 2020 mezunlarımıza diploma takdimi yapıldı. Ardından 2021 yılı mezunlarımız akademisyenlerimizden diplomalarını aldı.

Tüm öğrencilere diplomaları takdim edildikten sonra coşkulu bir kep atma seramonisiyle tören sona erdi.



2020-2021 Diş Hekimliği Fakültesi Mezunlarımızı Uğurladık