Haberler
Diş Hekimliği Konferansları -4’te Dt. Serhat KÖKEN’i Ağırladık 20.01.2022

Bezmiâlem Vakıf Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi'nin koordinesinde düzenlenen “Diş Hekimliği Konferansları" kapsamında dördüncü program “Posterior Restorasyonlarda Matriks & Kama Seçimi" başlığıyla gerçekleştirildi.

Erich Frank Konferans Salonu'nda gerçekleşen programa Diş Hekimliği Fakültesi akademisyenlerimiz ve öğrencilerimiz katılım gösterdi. Bezmiâlem Vakıf Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Berza Yılmaz programdan önce bir açılış konuşması gerçekleştirdi. Doç. Dr. Berza Yılmaz'ın konuşmalarının ardından “Posterior Restorasyonlarda Matriks & Kama Seçimi" başlıklı sunumu ile misafir konuşmacı Dt. Serhat Köken bilgi ve tecrübelerini akademisyenlerimiz ve öğrencilerimiz ile paylaştı.

Dt. Serhat Köken'in konuşmaları ve soru cevabın ardından pre-klinik laboratuvarında öğrencilerle birlikte uygulamalı eğitim gerçekleştirdi. Serhat Köken “Tüm meslektaş adaylarıma, hocalara ve değerli Bezmiâlem Üniversitesi'nde davetleri için çok teşekkür ediyorum. Bugün sizlere posterior bölgede direkt restorasyonlarla ilgili bilgiler paylaşacağım.  Sonrasında kama ve matrisin öneminden bahsedeceğim. Son olarak bu detayları maket üzerinde göstereceğim bir demo gerçekleştireceğim" dedi. Köken bilgi aktarımının ardından öğrencilerimize model üzerinde bir demo sunum gerçekleştirdi.

Demo sunumumun ardından öğrencilerimizden gelen soruların cevaplanmasının akabinde program başarı ile tamamlandı.


Diş Hekimliği Konferansları -4’te Dt. Serhat KÖKEN’i Ağırladık