2020-2021 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı Sınavları İle İlgili Bilgilendirme 08.04.2021

Değerli Öğrencilerimiz;

2020-2021 eğitim-öğretim yılı bahar dönemi yüz yüze planlanan ara sınavlar, salgın hastalık sürecinde yaşanan olumsuz gelişmelerden dolayı 07.04.2021 tarihli 05 sayılı Fakülte Yönetim Kurulu toplantısında alınan kararlar neticesinde, Fakültemizde eğitim gören öğrencilerimize ait 8-30 Nisan 2021 tarihleri arasında yapılacak olan kurul sınavları/vize KEYPS sistemi ve Microsoft Teams platformunda ilgili dersin ekibinde kameralar ve mikrofonlar açık olarak yapılacaktır.

Süreç ile ilgili dersin sorumlu öğretim elemanından veya akademik danışmanınızdan bilgi alabilirsiniz.

KEYPS üzerinden 8-30 Nisan 2021 tarihleri arasında yapılması planlanmış olan çevrimiçi sınavlar ve mazeret sınavları için; öğrencilerimizin aşağıdaki hususlara dikkat etmesi gerekmektedir.

1. COVID-19 pozitif öğrenciler mazeret sınav hakkı talep etmemek ve aynı gün yapılacak olan diğer tüm sınavlarına da girmesi koşuluyla çevrimiçi ara sınavlara katılabilecektir.
  2.  Sınavlara katılamayan COVID-19 pozitif öğrencilerin ise raporlarını sınavlardan sonraki ilk hafta Eczacılık Fakültesi Dekanlığına ibraz etmeleri ve alınacak Fakülte Yönetim Kurulu Kararına istinaden mazeret sınavlarına girebilecektir.

Çevrimiçi Sınav Talimatı için tıklayınız.

KEYPS Çevrimiçi Öğrenci Sınav Kılavuzu için tıklayınız.

Mazeret Sınavı Dilekçesi için tıklayınız.