Sağlık Bakanlığı'ndan Bezmialem'e Tam Yetki 11.11.2015

Üniversitemiz tarafından başvurusu yapılan, Geleneksel ve Tamamlayıcı Tıp Uygulamaları Merkezimiz çatısı altında Bezmialem Vakıf Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanemize Akupunktur Uygulama Yetki Belgesi, Fitoterapi Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezimize, hekimler için T.C. Sağlık Bakanlığı onaylı, Fitoterapi Sertifikalı Eğitim Programı verme yetkisi verilmiştir.​

Akupunktur Uygulama kliniğimizi ve Fitoterapi Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezimizi bakanlık yetkilileri ve komisyon üyeleri ziyaret ederek, sertifikaları vermek üzere Bakanlık Yetkilileri ( Prof. Dr. Doğan Ünal - Sağlık Hizmetleri Genel Müdürü, Dr.Hakkı Gürsöz - Türkiye İlaç ve Tıbbi Cihaz Kurumu Başkan Yardımcısı, Dr.Mehmet Zafer Kalaycı - Geleneksel, Tamamlayıcı ve Alternatif Tıp Uygulamaları Daire Başkanı, Uzm. Yrd. Cihat Çelebi - Sağlık Hizmetleri Genel Müdürlüğü Ruhsat Denetim) ve komisyon üyeleri (Prof. Dr. Ulvi Zeybek - Ege Üniversitesi Eczacılık Fakültesi Dekanı, Doç. Dr. Salih Mollahaliloğlu - Yıldırım Beyazıt Ünivesitesi Halk Sağlığı Bölümü) teşrif ettiler.

Rektörümüz Prof. Dr. Rümeyza Kazancıoğlu ve üniversitemiz akademik kadrosu ile görüşme gerçekleştiren değerli komisyon üyeleri, akabinde üniversitemize sertifikaları takdim ettiler.​

Sağlık Bakanlığı'ndan Bezmialem'e Tam Yetki