HaberDetay
1 Proje 1 Milyon İnsan 8.01.2016

​Eczacılık Fakültesi öğrencilerimiz Banu Okumuş ve Sadettin Akça’nın da Kurucu Yönetim Kurulu Üyesi olduğu Eczacılık ve İlaç Derneği, halk sağlığı adına önemli bir projeye imza attı.

İstanbul’da yaklaşık bir aydır, her gün milyonlarca yolcu taşıyan İETT’nin otobüslerinin ve metrobüslerinin LCD ekranlarında ilaç kullanımı hakkında Eczacılık ve İlaç Derneğinin hazırladığı bilgilendirici videolar yolcuların ilgisine sunulmakta.

Halkın en yakınındaki sağlık danışmanı olan eczacıların ortak kaygıları olan ‘‘halk sağlığını korumak’’ ve ‘‘profesyonel ilaç hizmeti’’ sunmak yolunda çalışmalar yürüten, öğrencilerimizin de yönetim kurulunda görev aldıkları Eczacılık ve İlaç Derneği, gerçekleştirdiği proje ile günde en az 1 milyon bireyin bilgilendirilmesine yardımcı olmayı amaçlıyor.

1 Proje 1 Milyon İnsan