HaberDetay
Turkish Academic Fellowship’den Hocamıza Ödül 14.01.2016

​Tüm Üniversiteliler Derneği’nin bir projesi olan Turkish Academic Fellowship (TAF NETWORK)‘in düzenlemiş olduğu ve Yıldız Teknik Üniversitesi’nde 13.06.2015 tarihinde gerçekleştirilen lisansüstü öğrenciler ve akademisyenleri buluşturan programda Eczacılık Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Gülaçtı Topçu Hocamıza Türkiye’nin “En İyi Bilim İnsanları” Ödülü takdim edildi. Bu ödül yaptığı çalışmalar ile farkındalık yaratan ve atıf sayısı ile H faktörü gibi ölçütlere göre Webometrics’in belirlediği sıralama esas alınarak İstanbul’daki Üniversitelerde çalışan bazı öğretim üyelerine verildi. Törende Yıldız Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İsmail Yüksek ile Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcısı Prof. Dr. Davut Kavranoğlu birer konuşma yaptı. Ödülleri bizzat Sayın Bakan Yardımcısı takdim etti. Değişik disiplinlerden ödül alan 8 bilim insanından üçü eczacı olup Gülaçtı Topçu Hocamızın yanı sıra diğer iki eczacı öğretim üyesi Üsküdar Üniversitesi’nden Prof. Dr. Tayfun Uzbay ve Marmara Üniversitesi’nden Prof. Dr. Semra Sardaş idi.

Turkish Academic Fellowship’den Hocamıza Ödül