HaberDetay
Eczacılık Bayramı Kutlama Programı Düzenlendi 14.05.2018

Üniversitemizde gerçekleştirilen etkinlik ile Eczacılık Bayramı kutlama programı düzenlendi.

Erich Frank konferans salonumuzda gerçekleşen programa Mütevelli Heyeti Başkanımız Ahmet Akça, Rektörümüz Prof. Dr. Rümeyza Kazancıoğlu, Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Orhan Özturan, Genel Sekreterimiz Zeynep Gökçen, Eczacılık Fakültesi Dekanımız Prof. Dr. Gülaçtı Topçu, akademisyenlerimiz ve öğrencilerimiz katılım gösterdi.

İstiklal marşı ve saygı duruşu ile başlayan program Rektörümüz Prof. Dr. Rümeyza Kazancıoğlu'nun açılış konuşmaları ile devam etti. Prof. Dr. Rümeyza Kazancıoğlu, "Eğitime, araştırmaya ve insana yatırıma önem veren Bezmialem Vakıf Üniversitesi olarak eczacılarımızın kendilerini geliştirmeleri, yeni gelişmeleri yakalayabilmeleri, dünyadaki değişim ve gelişmeleri sürekli izleyebilmeleri için çalışmaktayız. Hem Eczacılık Fakültesindeki eğitim kalitemiz hem de hastane tarafındaki nitelikli personelimiz ile Türkiye'de sağlık alanında fark oluşturarak önemli hizmetler sunmaktayız. Emekleriniz için her birinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Siz değerli eczacılarımızın ve sevgili öğrencilerimizin her zaman yanında olduğumuzu belirtmek istiyorum. Hepinizin Eczacılık Gününü kutluyor, yaşamınızda başarılar diliyorum." ifadelerini kullandı.

Eczacılık Fakültesi Dekanımız Prof. Dr. Gülaçtı Topçu ise "Eczacılık sektörü, özellikle son yıllarda yaşadığı gelişmelerle hak ettiği değeri daha da fazla görmeye başladı. Bezmialem'in yetiştirdiği siz değerli öğrencilerimizle eczacılık mesleğinin daha da yükseklere taşınacağına inanıyorum. Bugün, fakültemizde gerek verdiğimiz eğitim gerekse çok sayıdaki kliniklerimizde pratik yapma imkanı sağlayarak öğrencilerimizi donanımlı eczacılar olarak mezun etme gayesinde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Siz öğrencilerimiz, aldığınız kaliteli eğitimin neticesi olarak ilaç endüstrisinin her alanında, yetkin çalışma kabiliyetine sahip birer eczacılar olacaksınız." dedi.

Program hazırlık sınıfı öğrencimiz Büşra Nimet Çukur'un müzik dinletisi ile son buldu. ​​

Eczacılık Bayramı Kutlama Programı Düzenlendi