HaberDetay
Eczacılıkta Usta Çırak Buluşması! 6.03.2019

​Üniversitemizin Eczacılık Fakültesi, eczacılık eğitimine yıllarca emek vermiş alanında duayen hocaların akademisyenlerimiz ve geleceğin eczacıları olan öğrencilerimizle bir araya geldiği "Eczacılıkta Usta & Çırak Buluşması" başlıklı panel düzenledi.

​Erich Frank Konferans salonunda gerçekleşen panele farklı üniversitelerden de akademisyen ve öğrenciler katılım gösterdi. Eczacılık Fakültesi Dekanımız Prof. Dr. Gülaçtı Topçu'nun açılış konuşmalarıyla başlayan Eczacılıkta Usta ve Çırak Buluşması, duayen hocaların tecrübe ve bilgi birikimini öğrencilere aktarmasıyla devam etti. Ulusal ve uluslararası platformlarda adlarından söz ettiren değerli hocaları ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren Eczacılık Fakültesi Dekanımız Prof. Dr. Gülaçtı Topçu, "Sevgili öğrencilerim, bugün gerçekleştireceğimiz usta-çırak buluşmasında alanında yetkin hocalarımızın sunumlarından ve aktardığı tecrübelerden meslek hayatınızın her kademesinde yararlanabileceğinizi ve bu bilgi paylaşımlarının birçok mesleki zorlukların üstesinden gelmenizi sağlayacağını unutmayın. Fakültemiz olarak alanında yetkin birçok usta ile aynı salonu paylaşmanın mutluluğu içerisindeyiz. Bizleri kırmayarak çok verimli geçeceğine inandığım bu panele teşrif eden kıymetli hocalarımıza teşekkürü bir borç bilirim." ifadelerini kullandı.

Oturum aralarında Eczacılık Fakültesi öğrencilerimizin müzik dinletisine yer verilen Eczacılıkta Usta ve Çırak Buluşması, katılım belgesi takdimi ardından toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.

Eczacılıkta Usta Çırak Buluşması!