HaberDetay
Uluslararası İlaç ve Eczacılık Kongresi 28-30 Kasım tarihlerinde gerçekleşti. 23.12.2015

​Eczacılık Fakültesi Dekanı Prof.Dr. Gülaçtı Topçu’nun bilimsel organizasyon komitesinde yer aldığı ve fakültemiz öğretim elemanlarının ve öğrencilerinin sözlü sunum ve posterleri ile katıldığı Uluslararası İlaç ve Eczacılık Kongresi 28-30 Kasım 2014 tarihlerinde Haliç kongre Merkezinde gerçekleşti.

Prof.Dr. Murat Kartal “Fitoterapi” konulu oturumda ve Yrd. Doç. Dr. Fatemeh Bahadori “Biyoteknolojik İlaç Araştırmalarında Yeni Hedefler” konulu oturumda sözlü sunumlarını gerçekleştirmişlerdir. Arş.Gör. Anıl Yılmaz, Arş. Gör. Belma Zengin Kurt, Arş.Gör. Burcu Çulhaoğlu, Arş.Gör.Dr. Işıl Gazioğlu, Arş.Gör.Tuba Kuşman, Arş.Gör. Yunus Bektay poster sunumları ile kongreye katılmışlardır. Öğrencilerimizden Ayşe Şeyma Büyük, Gülşen Sönmez ve M. Emin Yurtçu da poster sunumları ile katılmışlardır. Arş.Gör. Yunus Bektay ve öğrencilerimizden M. Esat Yinanç da organizasyon komitesinde görev almışlardır.

Uluslararası İlaç ve Eczacılık Kongresi 28-30 Kasım tarihlerinde gerçekleşti.